Το Photo Contest ήταν καλεσμένο την Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου στην επίσημη παρουσίαση του www.photozone.gr στην Αθήνα!

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στους εξαιρετικούς χώρους της σχολής ΑΚΤΟ και ήταν άρτια οργανωμένη. Ήταν χαρά μας που παρευρεθήκαμε εκεί και ευχαριστούμε πολύ την Tamron και το photozone.gr για την πρόσκληση.

 

 

Το photozone.gr είναι πλέον επίσημος αντιπρόσωπος της Tamron στην Ελλάδα. Στα πλαίσια αυτά, η εταιρεία μάς παρουσίασε τους νέους φακούς και τις δυνατότητές τους σε μία πολύ όμορφη και κατατοπιστική παρουσίαση. Αφού λύθηκαν όλες μας οι απορίες σε μία διαδικασία ερωτοαπαντήσεων, η εταιρεία επιφύλασσε μία έκπληξη! 

 

 

Μετά το τέλος της παρουσίασης των φακών της Tamron, ακολούθησε live κλήρωση ενός πανάκριβου και πολύ ισχυρού φακού της Tamron: Τον 24-70mm f/2.8 G2 αξίας μεγαλύτερης των 1300 ευρώ!

 

 

Τέλος, η εκδήλωση έκλεισε με δύο πολύ ενδιαφέρουσες ομιλίες δύο σπουδαίων φωτογράφων! Ο Βασίλης Τσιώλης έδειξε το ρεπορτάζ του στο ερημωμένο Τσέρνομπιλ και ο Κωνσταντίνος Βασιλάκης μίλησε για την πολύχρονη εμπειρία του στη φωτογραφία τοπίου. Αξίζει να τους ρίξετε μια ματιά! 

 

 

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε το photozone.gr για την πρόσκληση και να ευχηθούμε καλή επιτυχία σε ό,τι αφορά τη νέα αντιπροσωπία της Tamron! Τα λέμε στο επόμενο event!