Πιθανόν να το έχετε ήδη δει ή να το έχετε ήδη ακούσει μέσα από κάποιον διαγωνισμό ή κάποια εκπομπή μας. Ωστόσο ένα αναλυτικό άρθρο νιώθουμε την ανάγκη να το γράψουμε! 

Για όλο το έτος του 2021 λοιπόν, έχουμε την χαρά να έχουμε χορηγούς, δύο από τα brands του Μάνου Δασκαλάκη και της Εύας Κόννα και συγκεκριμένα την Colordrop και την Albumake!

 

 

Στο πρώτο Photolive της χρονιάς μάλιστα, σας ανακοινώσαμε και επίσημα τη νέα αυτή μας συνεργασία, παρέα με τον Μάνο και την Εύα, οι οποίοι μέσα σε λίγα λεπτά μας μίλησαν για το τι ακριβώς κάνουν με αυτά τα δύο brands, και όχι μόνο.

Παρακάτω μπορείτε να βρείτε το σχετικό βίντεο. Εάν δεν ξέρετε τον Μάνο και την Εύα και ασχολείστε επαγγελματικά με τον κλάδο της φωτογραφίας, ίσως αυτός είναι ένας καλός και άμεσος τρόπος να πάρετε μία μικρή γεύση και να τους γνωρίσετε.

Πιθανόν τα προϊόντα και οι υπηρεσίες τους να σας φανούν πολύ χρήσιμα στο μέλλον.

 

 

Τα δώρα θα ποικίλουν σε κάθε διαγωνισμό. Εώς τώρα, μέσα από αυτή την μορφή συνεργασίας, έχουμε χαρίσει metal prints, fine-art εκτυπώσεις αλλά και καμβάδες σε πραγματικά μεγάλα μεγέθη!

Ακόμη είναι Μάρτιος και τα δώρα που έχει δώσει η Colordrop ξεπερνούν την συνολική αξία των 1.400€!

Σε άλλους διαγωνισμούς ίσως βραβεύεται μόνο ο πρώτος νικητής, σε άλλους οι τρεις μεγάλοι νικητές και σε άλλους ποιος ξέρει; Ίσως όλοι οι φωτογράφοι της top δεκάδας να κερδίσουν από κάτι.

 

 

Το μόνο σίγουρο είναι πως η γκάμα των προϊόντων της Albumake και της Colordrop είναι τεράστια και αφορά όχι μόνο επαγγελματίες φωτογράφους, αλλά και ερασιτέχνες.

Άρα το 2021 θα είναι ένα έτος όπου συνεχώς θα ανακαλύπτουμε νέα προϊόντα και νέα βραβεία-δώρα για στους διαγωνισμούς μας! 

 

 

Για εμάς είναι πραγματικά μεγάλη η χαρά μας, γιατί με αυτό τον τρόπο δίνεται ένα ακόμη κίνητρο σε όλους εσάς να φωτογραφίσετε, αλλά και δεκάδες από εσάς, θα έχετε την ευκαιρία να δειτε εκτυπωμένες τις λήψεις σας με την ποιότητα της Albumake!

Το έχουμε ξαναπεί και θα το ξαναλέμε: Ωραία τα κινητά και οι 4K οθόνες, όμως το να βλέπεις μία λήψη σε ένα σωστό φωτογραφικό χαρτί, σε έναν μεγάλο καμβά ή ακόμη καλύτερα σε ένα γυαλιστερό metal print, αποκτά εντελώς διαφορετική αξία.

Ευχαριστούμε λοιπόν την Albumake και την Colordrop και φυσικά τον Μάνο και την Εύα, που έμπρακτα μας υποστηρίζουν και μας βοηθούν να πάμε τους διαγωνισμούς μας ένα επίπεδο παραπάνω. Τα καλύτερα έρχονται!