Όπως σας είχαμε ανακοινώσει, ανάμεσα στις διάφορες δράσεις που κάναμε στη Θεσσαλονίκη στα πλαίσια του 11ου Photonet Show, είχαμε και ένα σεμινάριο πορτραίτου! 

Στο συγκεκριμένο σεμινάριο, με εισηγήτρια την Ιωάννα Μελισσινού, οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία σε ένα 3ωρο workshop να μάθουν και να εξασκήσουν τις βασικότερες τεχνικές για τη φωτογράφιση πορτραίτου. 

Δεν ήταν απλώς ένα θεωρητικό σεμινάριο! Ξεκινήσαμε μαθαίνοντας την θεωρία, την οποία λίγη ώρα αργότερα εφαρμόσαμε στην πράξη φωτογραφίζοντας επαγγελματίες μοντέλα, πάντα υπό την καθοδήγηση της εισηγήτριας!

 

 

Μετά την Live φωτογράφιση σε εσωτερικό και εξωτερικό χώρο, η Ιωάννα Μελισσινού μοιράστηκε με τους συμμετέχοντες όλα τα μυστικά στο ρετούς και την επεξεργασία την οποία ακολουθεί σε κάθε της επαγγελματική φωτογράφιση!

Πάρτε μία γεύση και δείτε τι ακριβώς έγινε στο πρώτο Photo Seminar μέσα από το σχετικό βίντεο που δημοσιεύσαμε στο κανάλι μας στο YouTube!

 

 

Ευχόμαστε μέσα από αυτό το σεμινάριο οι συμμετέχοντες να πήραν όλες τις βασικές γνώσεις γύρω από την φωτογράφιση πορτραίτου, να έλαβαν ένα παραπάνω ερέθισμα και φυσικά, μερικές καλές λήψεις όπως αυτές της Ιωάννας!

 

 

Μετά τη λήξη του σεμιναρίου οι συμμετέχοντες έλαβαν σε ψηφιακή μορφή, όλα όσα διδάχτηκαν κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου καθώς και ένα βίντεο επεξεργασίας πορτραίτου. Τέλος, μέσω μίας ανώνυμης φόρμας, τους ζητήθηκε να μας μεταφέρουν την εμπειρία τους στο σεμινάριο, γράφοντας τις παρατηρήσεις και τα σχόλια τους. 

Εμείς μελετήσαμε και λάβαμε υπόψιν όλα όσα μας έγραψαν οι συμμετέχοντες, σχεδιάζοντας έτσι το επόμενο, μεγαλύτερο, καλύτερο και πιο οργανωμένο Photo Seminar! Μείνετε συντονισμένοι!