Από τις 8 έως και τις 10 Απριλίου 2022, στο Εκθεσιακό Κέντρο «Κλειστό Π. Φαλήρου» (πρώην Tae Kwon Do), θα πραγματοποιηθεί η μεγαλύτερη και σημαντικότερη σε Ελλάδα και Κύπρο εμπορική έκθεση φωτογραφίας, βίντεο και των πολλαπλών εφαρμογών τους, PHOTOVISION 2022 | The day after. Η έκθεση διεξάγεται με τη συνδιοργάνωση της εταιρείας Be-Best του περιοδικού ΦΩΤΟγράφος ενώ τελεί υπό την αιγίδα του ΣΕΚΑΦ.

Η PHOTOVISION 2022 | The day after αποτελεί αδιαμφισβήτητα μία από τις σημαντικότερες και εγκυρότερες εμπορικές εκθέσεις για τον κλάδο της φωτογραφίας, του βίντεο και της εκτύπωσης ενώ στο πλαίσιο της έκθεσης οι συμμετέχοντες επαγγελματίες θα έχουν τη δυνατότητα να παρουσιάσουν και να προωθήσουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους τόσο σε επίπεδο B2B, όσο και να προσεγγίσουν το ευρύ ενδιαφερόμενο καταναλωτικό κοινό. Η έκθεση προσδοκά να δώσει μία σημαντική ώθηση και ανανέωση στην αγορά ύστερα από μία περίοδο αδράνειας και να υποστηρίξει μία δυναμική επανεκκίνηση του κλάδου.

 

 

Εξωστρέφεια και καινοτομία είναι οι δύο λέξεις κλειδιά που χαρακτηρίζουν την έκθεση PHOTOVISION 2022 | The day after η οποία αυτή τη χρονιά μέσα από το πλούσιο παράλληλο πρόγραμμά της αλλά και τις δράσεις που θα πραγματοποιηθούν στο πλαίσιό της, επιθυμεί να δώσει έμφαση στο πολιτιστικό της πρόσημο. Η δημιουργική διάσταση της φωτογραφίας και του βίντεο αναμφίβολα κερδίζουν ολοένα και περισσότερο έδαφος στο πεδίο της σύγχρονης τέχνης κατακτώντας το φιλότεχνο κοινό και προσφέροντας μία μοναδική πηγή έμπνευσης για νέους καλλιτέχνες, ρεύματα αλλά και τη σύγχρονη αντίληψη της κοινωνίας. Αυτή η καλλιτεχνική και πολιτιστική διάσταση του κλάδου θα προβληθεί μέσα από τη PHOTOVISION 2022 | The day after και θα στηριχθεί μέσα από καλλιτεχνικές συναντήσεις σημαντικών εκπροσώπων του τομέα, φορέων καθώς και καλλιτεχνικών ομάδων, μετατρέποντας έτσι την έκθεση σε ένα πολυδιάστατο σημείο ενδιαφέροντος της πόλης.

Με πολλή χαρά λοιπόν σας προσκαλούμε στη PHOTOVISION 2022 | The day after, μία μοναδική διοργάνωση που θα αποτελέσει σίγουρα εφαλτήριο για την επανεκκίνηση του κλάδου και δεσμευόμαστε για ακόμη μία χρονιά πως η επίσκεψη στην έκθεση θα αποτελέσει για επαγγελματίες και μη μία μοναδική εμπειρία που θα μυήσει όλους τους ενδιαφερόμενους στην επόμενη μέρα της τέχνης της φωτογραφίας, του βίντεο αλλά και των εφαρμογών τους.

ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ
Παρασκευή 8/4: 13.00 – 21.00
Σάββατο 9/4: 11.00 – 21.00
Κυριακή 10/4: 11.00 – 21.00