Η Blank Wall Gallery θα φιλοξενήσει τοπία από όλο τον κόσμο στην έκθεση “Landscapes” που θα διαρκέσει από τη 1 έως τις 14 Ιουνίου.

Τα τοπία που θα εκτεθούν είναι διαφορετικά, έγχρωμα και ασπρόμαυρα, και μας δείχνουν την ομορφιά που μπορεί να συναντήσει κάποιος ταξιδεύοντας σε διάφορα μέρη του κόσμου. Είναι ένα νοητό ταξίδι σε διάφορα σημεία τού πλανήτη που πολλοί από εμάς πιθανόν να μη βρεθούν ποτέ! Η ομορφιά τής φύσης και το μεγαλείο της παρουσιάζονται μέσα από αυτές τις φωτογραφίες, που προκαλούν δέος και θαυμασμό.

Αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς των φωτογράφων που έχουν αφιερώσει τη ζωή και την τέχνη τους στο να απαθανατίζουν τοπία μακρινά αλλά και οικεία και να τα παρουσιάζουν με έναν τρόπο μαγικό μέσα από τη φωτογραφική τους μηχανή, η οποία πολλές φορές λειτουργεί σαν φίλτρο που εξωραΐζει την πραγματικότητα.

 

Milan Gonda - Slovakia

 

Thomas Lemke - USA

 

Nishant Rodey - India

 

Hitesh Sharma - India

 

Dawit Tibebu - Ethiopia

 

Η Blank Wall Gallery προσκαλεί όλους τους φίλους της φωτογραφίας να δουν αυτά τα τοπία και να κάνουν ένα ταξίδι σε διάφορες γωνιές του κόσμου μέσα από αυτά από τη 1 εως τις 14 Ιουνίου.

 

Πληροφορίες:
Είσοδος Ελεύθερη
www.blankwallgallery.com
info@blankwallgallery.com
[p]+30.211.4052.138
[m]+30.694.3868.124
Ωράριο Λειτουργίας: Τρίτη – Παρασκευή: 16:30-21:30
Σάββατο: 11:30-14:00
Κυριακή – Δευτέρα: Κλειστά

Επιμέλεια έκθεσης: Μάρκος Δολόπικος