Η DJI το καλοκαίρι είχε παρουσιάσει τα Mavic 2 Pro / Zoom ωστόσο αρκετούς μήνες μετά και λαμβάνοντας υπόψιν το feedback που δέχεται από του καταναλωτές της παρουσίασε ένα νέο τηλεχειριστήριο. Το νέο αυτό προϊόν ονομάζεται DJI Smart Controller.

Όπως φαίνεται εκ πρώτης όψεως πρόκειται για ένα τηλεχειριστήριο το οποίο διαθέτει ενσωματωμένη οθόνη και με αυτόν τον τρόπο ο χειριστής δεν χρειάζεται να συνδέει το κινητό του ή κάποιο tablet. Η οθόνη αφής που συναντάτε είναι μία 5.5-inch με ανάλυση 1080p κι ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό της είναι πως είναι εξαιρετικά φωτεινή (Ultra-Bright). Όπως αναφέρει η εταιρεία, στα 1000 cd/m2 είναι δύο φορές πιο φωτεινή από συσκευές όπως τα κινητά μας τηλέφωνα.

 

 

Έκτος από την οθόνη έχει και άλλα πλεονεκτήματα. Ένα από αυτά είναι η τεχνολογία OcuSync 2.0 όπου του επιτρέπει την έξυπνη εναλλαγή σήματος από 2.4GHz σε 5GHz. Αυτό σημαίνει σταθερή αναμετάδοση σήματος Full HD ακόμη και σε αποστάσεις μεγαλύτερες ίσες των 8 χλμ! Επιπλέον, υποστηρίζει έξοδο HDMI σε ανάλυση 4Κ μέχρι 60fps. Αξίζει επίσης να σημειωθεί πως λειτουργεί σε θερμοκρασίες από -20°C μέχρι 40°C.

Το software του τηλεχειριστηρίου είναι android και μοιάζει σαν να μια απλή συσκευή όπου ο χρήστης μπορεί να το διαμορφώσει όπως θέλει. Η μεταφορά των φωτογραφιών από το τηλεχειριστήριο στο κινητό γίνεται εύκολα μέσω της εφαρμογής Go Share.

Το DJI Smart Controller κυκλοφορεί στην τιμή των 649€ και για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε την επίσημη σελίδα της εταιρείας.