Το συνεχώς αναπτυσσόμενο Instagram δίνει στα stories έναν άλλο αέρα δίνοντας στους χρήστες της πλατφόρμας τη δυνατότητα να προσθέσουν μουσική υπόκρουση!

Η επιλογή του τραγουδιού γίνεται εύκολα, πατώντας το κουμπί "Music" από το πεδίο όπου βρίσκονται και οι υπόλοιπες επιλογές όπως η τοποθεσία, οι δημοσκοπήσεις κτλ. Έτσι, μπορείτε να δώσετε ένα διαφορετικό ύφος στις instagram ιστορίες σας.

Αφού επιλέξετε το κατάλληλο τραγούδι που ταιριάζει στην εκάστοτε περίπτωση, οι χρήστες που θα παρακολουθήσουν την ιστορία σας, θα ακούει ταυτόχρονα το κομμάτι που διαλέξατε. Φυσικά, ένα ιδικό "αυτοκόλλητο" θα τον ενημερώνει για τον τίτλο του τραγουδιού αλλά και το όνομα του καλλιτέχνη. 

Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα από χιλιάδες τραγούδια που μάλιστα είναι κατηγοριοποιημένα ανάλογα τη διάθεση, το είδος ή τη δημοτικότητα.

Επιπλέον σημαντικό χαρακτηριστικό είναι πως το Instagram δίνει τη δυνατότητα να διαλέξουμε ακόμη και από πιο σημείο θέλουμε να ξεκινάει το τραγούδι. Για παράδειγμα το ρεφρέν ή το τέλος του κομματιού.

Η νέα αυτή λειτουργία του Instagram θα είναι διαθέσιμη με τη νέα έκδοση που έρχεται σε Android και iOS. Ωστόσο αυτή την στιγμή το νέο χαρακτηριστικό δοκιμάζεται μόνο σε μερικές χώρες και μόνο σε iOS συσκευές. Αναμένουμε λοιπόν!