Λίγα λόγια για τον διαγωνισμό

Το θέμα του διαγωνισμού Reflections ήταν φαινομενικά ένα κλασσικό θέμα, όπως αποδείχθηκε όμως στη συνέχεια, μάλλον δυσκόλεψε λίγο τους περισσότερους. Παρόλο που μπορούμε να βρούμε παντού γύρω μας αντανακλάσεις, πόσο εύκολο είναι τελικά να τις καταγράψουμε επιτυχημένα; 

 

Οι συμμετοχές

Εκατοντάδες ήταν αυτοί που πειραματίστηκαν και το επιχείρησαν, αφού οι συμμετοχές ξεπέρασαν τις 550! Ωστόσο το επίπεδο των φωτογραφιών (πάντα μιλώντας συγκριτικά με προηγούμενους διαγωνισμούς) δεν ήταν και το καλύτερο που έχουμε συναντήσει. "Μπορούμε και καλύτερα" έγραψε ένα μέλος της κοινότητας στην ζωντανή εκπομπή Photolive κατά την οποία ανακοινώναμε και συζητάγαμε τις νικήτριες λήψεις. Το συγκεκριμένο Photolive μπορείτε να βρείτε στο κανάλι μας στο YouTube ή να το παρακολουθήσετε παρακάτω:

 

 

Η ανάδειξη των νικητών

Όπως πάντα, αναδείξαμε εντυπωσιακές εικόνες, καλές φωτογραφίες, ιδιαίτερες ματιές αλλά και φωτογραφίες που ήταν άξιες να συζητηθούν ή να σχολιαστούν χωρίς να χαρακτηρίζονται άρτιες. Σκοπός μας είναι η τελική δεκάδα να περιέχει ποικιλία φωτογραφιών, τόσο στην τεχνική όσο και στο είδος φωτογραφίας. Παρακάτω θα βρείτε τις νικήτριες λήψεις με τυχαία σειρά.

 

Η φωτογραφία ανήκει στον χρήστη ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΑΠΑΜΙΧΑΗΛ

 

Η φωτογραφία ανήκει στον χρήστη Eleni Papahatzopoulou

 

Η φωτογραφία ανήκει στον χρήστη ΓΚΑΡΟ ΚΑΛΑΪΤΖΙΑΝ

 

Η φωτογραφία ανήκει στον χρήστη Bill Peppas

 

Η φωτογραφία ανήκει στον χρήστη θοδωρης χανιωτης

 

Η φωτογραφία ανήκει στον χρήστη Michalis Lipakis

 

Η φωτογραφία ανήκει στον χρήστη Markos Kyprianos

 

Η φωτογραφία ανήκει στον χρήστη ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΚΑΛΛΙΑΚΜΑΝΗΣ

 

Η φωτογραφία ανήκει στον χρήστη Christos Leontis

 

Η φωτογραφία ανήκει στον χρήστη νικος κυριακιδης