Στο πρώτο Photolive της νέας σεζόν, σας παρουσιάσαμε τις νικήτριες φωτογραφίες του διαγωνισμού Circle! Ένας διαγωνισμός με εύκολο θέμα που συγκέντρωσε σχεδόν 400 λήψεις

Η αλήθεια είναι πως είχαμε μερικές πολύ εντυπωσιακές φωτογραφίες όμως το σύνολο των συμμετοχών ήταν η απόδειξη ότι παντού γύρω μας μπορούμε να βρούμε και αν δημιουργήσουμε όμορφες λήψεις. Το έχουμε πει χιλιάδες φορές: Μέσα από τους διαγωνισμούς μας θέλουμε να σας σπρόξουμε στο να φωτογραφίσετε περισσότερο, ακόμη και αν το θέμα είναι τόσο απλό όσο ένα κυκλοκό ή σφαιρικό θέμα.

 

Η επιλογή των νικητών

Όλες οι φωτογραφίες που αναδείχθηκαν ως οι 10 καλύτερες του διαγωνισμού, επιλέχτηκαν από την κριτική επιτροπή της ομάδας μας.

Παραδοσιακά, οι 3 μέγαλοι νικητές βγήκαν μέσα από τη δική σας LIVE ψηφοφορία που έγινε στο πρώτο Photolive της σεζόν, στο κανάλι μας στο YouTube

 

 

Οι νικητές και οι νικήτριες φωτογραφίες

Ξεκινώντας από τους τρεις μεγάλους νικητές, παρακάτω σας παρουσιάζουμε όλες τις φωτογραφίες που ξεχώρισαν και αναδείχθηκαν από το πλήθος των συμμετοχών.  

Πατώντας στα ονόματα των νικητών, μπορείτε να επισκεφθείτε το προφίλ τού εκάστοτε δημιουργού, ώστε να δείτε περισσότερο φωτογραφικό υλικό του.

Ακολουθήστε τους φωτογράφους για να βλέπετε περισσότερες λήψεις στο feed σας στο photocontest.gr!

 

1ος μεγάλος νικητής: Ada Davari

 

2ος μεγάλος νικητής: Chris Alexiou

 

3ος μεγάλος νικητής: Kostas & Maeve

 

Δείτε τις υπόλοιπες 7 λήψεις που ξεχώρισαν!

 

Η φωτογραφία ανήκει στον χρήστη Δέσποινα Μεταξά

 

Η φωτογραφία ανήκει στον χρήστη George Spanoudakiss

 

Η φωτογραφία ανήκει στον χρήστη Marina Lypiridou

 

Η φωτογραφία ανήκει στον χρήστη Babis Beslemes

 

Η φωτογραφία ανήκει στον χρήστη Dimitrios Papadopoulos

 

Η φωτογραφία ανήκει στον χρήστη Manolis Levedelis

 

Η φωτογραφία ανήκει στον χρήστη Μαργαρίτα Τσορβά

 

Ακολουθήστε τους φωτογράφους που σας αρέσουν και ενημερωθείτε για τους ενεργούς διαγωνισμούς στην σελίδα των διαγωνισμών!