Όπως ήδη γνωρίζετε, μέσα από σχετικό άρθρο σας ανακοινώσαμε την 3η φωτοβόλτα της Αθήνας, αυτή τη φορά με θέμα το πορτραίτο!

Στην συγκεκριμένα φωτοβόλτα θα έχουμε την ευκαιρία να ακούσουμε σημαντικές συμβουλές γύρω από τη φωτογραφία πορτραίτου, από τον Πάνο Άστορ Κόφφα! Με την καθοδήγηση του ίδιου λοιπόν, και με ένα πολύ όμορφο μοντέλο, θα κάνουμε μία βόλτα στο Ζάππειο εξερευνώντας ιδανικά σημεία για μερικές καλές λήψεις πορτραίτου. 

 

Δυστυχώς ο αριθμός των ατόμων που μπορούν να συμμετέχουν, καθαρά για πρακτικούς λόγους, είναι περιορισμένος. 

Αφού λοιπόν οι ενδιαφερόμενοι δήλωσαν συμμετοχή στην σχετική φόρμα που είχαμε ετοιμάσει, ακολούθησε κλήρωση για τους 20 τυχερούς που θα έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν στην 4η φωτοβόλτα μας! 

Πραγματικά θα ήταν υπέροχο να μπορούσαμε να δεχτούμε όλους όσους δήλωσαν συμμετοχή. Ο αριθμός όμως ήταν τεράστιος, ξεπερνώντας τις 50+ δηλώσεις συμμετοχής. Καταλαβαίνετε πως κάτι τέτοιο δεν θα ήταν καθόλου πρακτικό, με αποτέλεσμα να χανόταν κάθε εκπαιδευτικό χαρακτηριστικό της φωτοβόλτας. 

 

Παρακάτω σας παρουσιάζουμε τα ονόματα των τυχερών της κλήρωσης. Επίσης κληρώθηκαν μερικά αναπληρωματικά άτομα, τα οποία θα ενημερωθούν σε περίπτωση που κάποιοι απο τους παρακάτω δεν καταφέρουν εν τέλη να παρευρεθούν! Οπότε όσοι δεν δείτε τα ονόματά σας, don't worry!

  1. Σταθόπουλος Στέφανος
  2. ΝΑΝΣΥ ΑΝΔΡΙΤΣΟΠΟΥΛΟΥ
  3. Konstantinos Zilos
  4. Γιάννης Ντονεβ
  5. Παναγιώτης ΚΑΣΤΟΡΙΝΗΣ
  6. Μιλτιάδης Γιαννακάκης
  7. ΣΤΡΑΤΟΣ ΜΠΟΥΚΛΑΣ
  8. Δάβαρη Άντα
  9. Νίκη Ρηγα
  10. Δανάη Ζαχαρού
  11. Σπενδου Μαρια
  12. Μαρινα Παπαγιαννη
  13. Venelin Atanasov
  14. Βασιλική Λιραντζη
  15. Κωνσταντίνος Σταύρου
  16. Μίνος Γιώργος
  17. Ντίλη Σπυριδούλα
  18. Αρτεμιάδης Αλέξανδρος
  19. Λυκουδης Βασιλειος 
  20. Χρήστος Έλληνας

 

Οι 20 τυχεροί θα ενημερωθούν σύντομα με αναλυτικές πληροφορίες στο e-mail τους, όπου και παρακαλούνται να απαντήσουν θετικά ή αρνητικά για την επιβεβαίωση της συμμετοχής τους. Για οποιαδήποτε απορία, είμαστε στη διάθεσή σας στο info@photocontest.gr

Για να ζεσταθείτε δείτε αυτό και εμείς τα λέμε από κοντά την Κυριακή!