Λίγα λόγια για τον διαγωνισμό

Ο διαγωνισμός Forest ήταν μία δική σας πρόταση η οποία προήλθε μέσα από την εκπομπή Photolive, όταν και ανακοινώσαμε τους νικητές του προηγούμενου διαγωνισμού με θέμα Jump. Οι λήψεις που λάβαμε είχαν ποικιλία, καθώς απεικόνιζαν δέντρα και δάση από διαφορετικές εποχές, με ποικιλία χρωμάτων, close ups, αλλά και drone λήψεις. Όλες τις συμμετοχές μπορείτε να τις δείτε εδώ.

 

Η ανάδειξη των νικητών

Οι φωτογραφίες που ξεχώρισε η κριτική επιτροπή και παρουσιάστηκαν μέσα από την εκπομπή μας Photolive που θα βρείτε παρακάτω, ήταν συνολικά 11. Σε αυτό το άρθρο σας τις παρουσιάζουμε όλες με τυχαία σειρά, όπως ακριβώς παρουσιάστηκαν και στη ζωντανή εκπομπή Photolive!

 

 

Στην εκπομπή Photolive, ανακοινώνουμε, συζητάμε και σχολιάζουμε τις νικήτριες φωτογραφίες, μαζί με τη δική σας συμμετοχή στα σχόλια. 

Αν δεν θέλεις να χάνεις τις εκπομπές, σιγουρέψου ότι έχεις κάνει εγγραφή στο κανάλι μας στο YouTube και έχεις πατήσει και το καμπανάκι!

 

Ο τρέχων διαγωνισμός

Για τις υπόλοιπες μέρες τού καλοκαιριού μπορείτε να στείλετε τις συμμετοχές σας για τον διαγωνισμό Summer Holidays!

 

Οι νικητές

Παρακάτω σας παρουσιάζουμε τις 11 καλύτερες φωτογραφίες που ξεχώρισαν στον διαγωνισμό. Πατώντας στα ονόματα των νικητών μπορείτε να επισκεφθείτε το προφίλ τού εκάστοτε δημιουργού, ώστε να δείτε περισσότερο φωτογραφικό υλικό του.

 

Η φωτογραφία ανήκει στον χρήστη Grigoris Sidoris

 

Η φωτογραφία ανήκει στον χρήστη Δημήτρης Κούντης

 

Η φωτογραφία ανήκει στον χρήστη George Grigoriadis

 

Η φωτογραφία ανήκει στον χρήστη Maria Sarantiti

 

Η φωτογραφία ανήκει στον χρήστη ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΡΟΚΟΣ

 

Η φωτογραφία ανήκει στον χρήστη Αναστασία Καρεκλά

 

Η φωτογραφία ανήκει στον χρήστη Orpheus Legno

 

Η φωτογραφία ανήκει στον χρήστη Odysseas Chloridis

 

Η φωτογραφία ανήκει στον χρήστη Panos Chatzis

 

Η φωτογραφία ανήκει στον χρήστη FOIVOS STAMPOLIADIS

 

Η φωτογραφία ανήκει στον χρήστη Aris Sfakianos

 

Ακολουθήστε τους φωτογράφους που σας αρέσουν και ενημερωθείτε για τους ενεργούς διαγωνισμούς στην σελίδα των διαγωνισμών!