Λίγα λόγια για τον διαγωνισμό

Ο διαγωνισμός Food έτρεξε σε συνεργασία με το FoodBag.gr το οποίο και ευχαριστούμε θερμά για την συνεργασία!

Οι φωτογραφίες που μας στείλατε ήταν αρκετά διαφορετικές μεταξύ τους, δίνοντάς μας έτσι μία μεγάλη πικοιλία στις συμμετοχές. Από διαφημιστικές φωτογραφίες φαγητού, ιδιαίτερες still-life συνθέσεις έως και ...αυτοπορτραίτα! 

Όπως κάθε φορά, είδαμε και συζητήσαμε τις καλύτερες λήψεις στην εκπομπή Photolive στο κανάλι μας στο YouTube και με τη δική σας βοήθεια βρήκαμε τον έναν μεγάλο νικητή που κέρδισε το δώρο του διαγωνισμού.

 

 

Τα δώρα και ο χορηγός

Η FoodBag είναι μία νέα εφαρμογή που προσπαθεί να καταπολεμήσει την σπατάλη φαγητού δίνοντας την δυνατότητα στους καταναλωτές να αγοράσουν Surprise Bags με φρέσκο φαγητό - με μεγάλη έκπτωση - κατευθείαν από τα καταστήματα.

Σαν χορηγός του διαγωνισμού, η FoodBag έκανε δώρο μία Polaroid NOW στην μεγάλη νικήτρια που προέκυψε έπειτα απο LIVE ψηφοφορία των μελών της κοινότητας.

 

 

Ξεκινώντας από τους τρεις μεγάλους νικητές, παρακάτω σας παρουσιάζουμε όλες τις φωτογραφίες που ξεχώρισαν και αναδείχθηκαν από το πλήθος των συμμετοχών.  

Πατώντας στα ονόματα των νικητών, μπορείτε να επισκεφθείτε το προφίλ τού εκάστοτε δημιουργού, ώστε να δείτε περισσότερο φωτογραφικό υλικό του.

 

Η μεγάλη νικήτρια που κέρδισε το βραβείο του διαγωνισμού: Maria Gkeli

 

Δεύτερος μεγάλος νικητής: Ανδρέας Καββαδάς

 

Τρίτος μεγάλος νικητής: Manolis Levedelis

 

Ακολουθούν και οι υπόλοιποι 7 νικητές που ξεχώρισαν: 

 

Η φωτογραφία ανήκει στον χρήστη Nikos Sorotos

 

Η φωτογραφία ανήκει στον χρήστη Anna Dimitrokali

 

Η φωτογραφία ανήκει στον χρήστη ΓΚΑΝΑΣΟΥΛΗ ΕΙΡΗΝΗ

 

Η φωτογραφία ανήκει στον χρήστη Μαργαρίτα Τσορβά

 

Η φωτογραφία ανήκει στον χρήστη Απόλλωνας Δερβίσης

 

Η φωτογραφία ανήκει στον χρήστη Γιάννης Καχραμάνος

 

Η φωτογραφία ανήκει στον χρήστη Σταύρος Μακρίδης

 

Ακολουθήστε τους φωτογράφους που σας αρέσουν και ενημερωθείτε για τους ενεργούς διαγωνισμούς στην σελίδα των διαγωνισμών!