Λίγα λόγια για τον διαγωνισμό

Το θέμα του διαγωνισμού Female Portrait ανακοινώθηκε με αφορμή την γιορτή της γυναίκας που ήταν στις 8 Μαρτίου. Μέχρι τότε βέβαια, η επικαιρότητα άλλαξε κατά πολύ και πήρε ένα εντελώς πιο στενάχωρο ύφος. Όπως και να έχει, ευχόμαστε υγεία σε όλα τα μέλη της κοινότητάς μας και να παραμείνετε δημιουργικοί και εντός σπιτιού. Είναι ο μόνος τρόπος να ξεπεράσουμε την κατάσταση.

Δείτε επίσης: 10 ιδέες για δημιουργική φωτογραφική απασχόληση στο σπίτι!  

 

Οι συμμετοχές του διαγωνισμού

Στον διαγωνισμός έλαβαν μέρος περισσότερες από 565 συμμετοχές από εκατοντάδες μέλη της κοινότητας. Η φαντασία και η ποικιλία των λήψεων, εντυπωσίαζε. Δραματικά πορτραίτα, φωτογραφία μόδας, conceptual φωτογραφίσεις, δυνατά ασπρόμαυρα και πολλά ακόμη.

Όλες οι νικήτριες φωτογραφίες του διαγωνισμού, αναδείχθηκαν από την κριτική επιτροπή και πρωτό-ανακοινώθηκαν μέσα από τη ζωντανή εκπομπή Photolive στο κανάλι μας στο YouTubeΠαρακάτω μπορείτε να δείτε το σχετικό βίντεο.

 

Μην ξεχάσετε να κάνετε εγγραφή στο κανάλι μας για να παρακολουθείτε όλα τα επόμενα βίντεο που ανεβάζουμε. Συνεντεύξεις φωτογράφων, εκπαιδευτικά βίντεο, ζωντανές εκπομπές, unboxing προϊόντων και πολλά ακόμη.

 

Interior Creative Ideas Photo Contest

Οι ειδικές συνθήκες που βιώνουμε τις τελευταίες μέρες, επιβάλλουν έμμεσα στους φωτογράφους να στραφούν σε θέματα τα οποία βρίσκονται μέσα στο σπίτι τους.

Αυτό που ζητάμε, λοιπόν, από εσάς είναι να φωτογραφίσετε κάτι μέσα στον χώρο που βρίσκεστε και για να σας το κάνουμε ακόμη πιο challenging, δώσαμε τον τίτλο "Interior Creative Ideas" δίνοντας "έξτρα πόντους στον παράγοντα της δημιουργικότητας και της φαντασίας.

Δηλώστε συμμετοχή εδώ!

 

EISA MAESTRO 2020 - Movement Photo Contest

Ο φωτογραφικός διαγωνισμός της ΕISA σού προσφέρει κάτι μοναδικό: τη δυνατότητα να αποτυπώσεις εμφατικά το δημιουργικό σου στίγμα στο παγκόσμιο φωτογραφικό στερέωμα, μέσα από ολοκληρωμένη προσέγγιση 5-8 λήψεων σε ένα συγκεκριμένο θέμα. Ανταγωνιστές σου; Ερασιτέχνες και επαγγελματίες φωτογράφοι από 3 διαφορετικές ηπείρους: Ευρώπη, Ασία και Βόρεια Αμερική! Είσαι έτοιμος (-η) να αντιμετωπίσεις την πρόκληση; Διότι σε περιμένουν και φέτος 4250€ σε μετρητά, ταξίδια στο Βερολίνο για τη μεγάλη βραδιά της απονομής, καθώς και δημοσίευση των εικόνων των νικητών στα μεγαλύτερα φωτογραφικά περιοδικά της Ευρώπης!

Το θέμα του διαγωνισμού για το 2020 είναι η Κίνηση (Movement) και μπορεί να ερμηνευτεί με πολλούς τρόπους: οι ιδέες που μπορείς να υλοποιήσεις είναι απειράριθμες! Με δεδομένο πως απαιτείται να στείλεις περισσότερες από μία εικόνες, η συμβουλή μας είναι να δημιουργήσεις καινούριες λήψεις για τις ανάγκες του διαγωνισμού, οι οποίες να υπηρετούν με συνέπεια την ιδέα που θα συλλάβεις προκειμένου να υλοποιήσεις το θέμα, και να μην καταφύγεις στο αρχείο σου!

Διαβάστε περισσότερα και δηλώστε συμμετοχή εδώ!

 

Οι νικητές και οι νικήτριες λήψεις

Παρακάτω σας παρουσιάζουμε τη δεκάδα που ξεχώρισε και αναδείχθηκε από το πλήθος των συμμετοχών. Οι φωτογραφίες παρουσιάζονται με τυχαία σειρά και θεωρούνται όλες νικήτριες. Πατώντας στα ονόματα των νικητών, μπορείτε να επισκεφθείτε το προφίλ τού εκάστοτε δημιουργού, ώστε να δείτε περισσότερο φωτογραφικό υλικό του. Απολαύστε!

 

Η φωτογραφία ανήκει στο χρήστη Tasos Kiritsis

 

Η φωτογραφία ανήκει στο χρήστη Dimitris Ntafos

 

Η φωτογραφία ανήκει στο χρήστη Spiridoula Ntili

 

Η φωτογραφία ανήκει στο χρήστη Stefanos Papazapraidis

 

Η φωτογραφία ανήκει στο χρήστη Xara Gotsoulia

 

Η φωτογραφία ανήκει στο χρήστη Chris Backa

 

Η φωτογραφία ανήκει στο χρήστη Diamantis Matthelis

 

Η φωτογραφία ανήκει στο χρήστη Ada Davari

 

Η φωτογραφία ανήκει στο χρήστη Panos Myxakis

 

Η φωτογραφία ανήκει στο χρήστη Κυριάκος Κοτανίδης

 

Ακολουθήστε τους φωτογράφους που σας αρέσουν και ενημερωθείτε για τους ενεργούς διαγωνισμούς στην σελίδα των διαγωνισμών!

Βρείτε και ακολουθήστε το Photo Contest σε Facebook, Instagram και YouTube για να μένετε ενημερωμένοι για κάθε επόμενο διαγωνισμό.