Λίγα λόγια για τον διαγωνισμό

Παραμένοντας εσώκλειστοι κατά τη διάρκεια ενός ακόμη διαγωνισμού, θέλαμε να σας δώσουμε ένα θέμα με το οποίο μπορείτε να ασχοληθείτε και από το σπίτι, χωρίς όμως αυτό να αποτελεί απαραίτητο περιορισμό. Ο διαγωνισμός συγκέντρωσε περισσότερες από 560 συμμετοχές και πολλές ιδιαίτερες ματιές και μεγάλη ποικιλία!

 

Οι συμμετοχές

Παράθυρα σπιτιού, αυτοκινήτου, μέχρι και πλοίου συναντήσαμε στις φωτογραφίες σας, με την τελική δεκάδα να έχει λίγο απ' όλα όσον αφορά τόσο το περιεχόμενο, όσο και το είδος της φωτογραφίας.

Όλες οι νικήτριες φωτογραφίες του διαγωνισμού, αναδείχθηκαν από την κριτική επιτροπή και ανακοινώθηκαν μέσα από τη ζωντανή εκπομπή Photolive στο κανάλι μας στο YouTube. Στη συγκεκριμένη εκπομπή, μάλιστα, καταφέραμε να σημειώσουμε ρεκόρ θεατών και σας ευχαριστούμε πολύ γι' αυτή σας τη στήριξη και είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς επιλέγετε την παρέα μας.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε το σχετικό βίντεο:

 

 

Μην ξεχάσετε να κάνετε εγγραφή και να πατήσετε και το καμπανάκι ώστε να λαμβάνετε ειδοποιήσεις κάθε φορά που ανεβάζουμε ένα νέο βίντεο ή βγαίνουμε "live" για κάποια εκπομπή!

 

Διαγωνισμός Banana

Στο Photolive σάς βάλαμε να επιλέξετε εσείς το θέμα, ανάμεσα σε δύο που σας προτείναμε. Ο διαγωνισμός με θέμα "Banana" κέρδισε την προτίμησή σας, επομένως καλείστε να φωτογραφίσετε μία μπανάνα η οποία μάλιστα θα αποτελεί το μοναδικό στοιχείο μέσα στο κάδρο σας.

Δηλώστε συμμετοχή στον διαγωνισμό

 

Οι νικητές και οι νικήτριες λήψεις

Παρακάτω σας παρουσιάζουμε τη δεκάδα που ξεχώρισε και αναδείχθηκε από το πλήθος των συμμετοχών. Οι φωτογραφίες παρουσιάζονται με τυχαία σειρά και θεωρούνται όλες νικήτριες. Πατώντας στα ονόματα των νικητών, μπορείτε να επισκεφθείτε το προφίλ τού εκάστοτε δημιουργού, ώστε να δείτε περισσότερο φωτογραφικό υλικό του. Απολαύστε!

 

Η φωτογραφία ανήκει στον χρήστη Krystallenia Batziou

 

Η φωτογραφία ανήκει στον χρήστη Constantine Maximiadis

 

Η φωτογραφία ανήκει στον χρήστη Christos Mina

 

Η φωτογραφία ανήκει στον χρήστη Michalis Lipakis

 

Η φωτογραφία ανήκει στον χρήστη Babis Beslemes

 

Η φωτογραφία ανήκει στον χρήστη leonidas arva

 

Η φωτογραφία ανήκει στον χρήστη Cristel Xatz

 

Η φωτογραφία ανήκει στον χρήστη Γιάννης Μαλαντάρας

 

Η φωτογραφία ανήκει στον χρήστη Nicole Tsatsou

 

Η φωτογραφία ανήκει στον χρήστη Αντώνης Παπακωνσταντίνου

 

Ακολουθήστε τους φωτογράφους που σας αρέσουν και ενημερωθείτε για τους ενεργούς διαγωνισμούς στην σελίδα των διαγωνισμών!