Λίγα λόγια για τον διαγωνισμό

Ο διαγωνισμός "Photowalk Challenge: Shadows" ήταν ίσως ο πιο ιδιαίτερος διαγωνισμός φωτογραφίας που έτρεξε ποτέ στο site μας!

Και αυτό γιατί όλες οι φωτογραφίες που είδατε στην σελίδα των συμμετοχών, τραβήχτηκαν μέσα σε διάρκεια 120 λεπτών, στα πλάισια του Photowalk Challenge που κάναμε την Κυριακή 19/11. 

 

Σχετικά με το Photowalk Challenge

Πάνω από 160 φωτογράφοι ήρθαν στη μεγαλύτερη έως τώρα φωτοβόλτα μας, και πήραν μέρος στην φωτογραφική δοκιμασία που τους θέσαμε. Συγκεκριμένα μέσα σε διάρκεια 2 ωρών, έπρεπε να βρουν και να δημιουργήσουν μία ενδιαφέρουσα φωτογραφίας γύρω από το θέμα Σκιές/Shadows.

Διαβάστε περισσότερα εδώ: "Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το πρώτο Photowalk Challenge!" ή δείτε το παρακάτω βίντεο.

 

 

Τα δώρα και ο χορηγός

Στο πρώτο μας Photowalk Challenge χορηγός ήταν η Canon Greece την οποία ευχαριστούμε πολύ για την εμπιστοσύνη και την υποστήριξη.

Έτσι λοιπόν, ο νικητής αυτού του Challenge κέρδισε:

  • Μία Canon EOS R10 με τον kit φακό RF-S 18-45mm αξίας 1265€

  •  Και έναν εκτυπωτή PIXMA G540 αξίας 160€

Όπως κάθε φορά, ο νικητής προέκυψε LIVE μέσα από την εκπομπή Photolive στο κανάλι μας στο YouTube! Δείτε το επεισόδιο παρακάτω:

 

 

Ξεκινώντας από τους τρεις μεγάλους νικητές, παρακάτω σας παρουσιάζουμε όλες τις φωτογραφίες που ξεχώρισαν και αναδείχθηκαν από το πλήθος των συμμετοχών.  

Πατώντας στα ονόματα των νικητών, μπορείτε να επισκεφθείτε το προφίλ τού εκάστοτε δημιουργού, ώστε να δείτε περισσότερο φωτογραφικό υλικό του.

 

Η φωτογραφία ανήκει στον χρήστη Stefanos Zlakonis

 

Η φωτογραφία ανήκει στον χρήστη Michael Kochiev

 

Η φωτογραφία ανήκει στον χρήστη Πάνος Δαμιανός

 

Δείτε τις υπόλοιπες 7 λήψεις που ξεχώρισαν και μην ξεχάσετε να δηλώσετε συμμετοχή στο ενεργό διαγωνισμό με θέμα Long Exposure!

 

Η φωτογραφία ανήκει στον χρήστη Panagiotis Tassis

 

Η φωτογραφία ανήκει στον χρήστη Μαρία Γκουγκουση

 

Η φωτογραφία ανήκει στον χρήστη Φωτεινή Λελούδα

 

Η φωτογραφία ανήκει στον χρήστη Ευτυχία Παλτσίδου

 

Η φωτογραφία ανήκει στον χρήστη Δημήτρης Νοτόπουλος

 

Η φωτογραφία ανήκει στον χρήστη Giannis Kwtsiantis

 

Η φωτογραφία ανήκει στον χρήστη Μιχαήλ Ευσταθίου

 

Συγχαρητήρια για ακόμη μία φορά σε όλους τους συμμετέχοντες του Photowalk Challenge για τη διάθεση, τις λήψεις και την συμμετοχή!

Τα λέμε στο επόμενο!