Όπως ήδη γνωρίζετε, αυτή την Κυριακή θα πραγματοποιηθεί η πρώτη φωτοβόλτα της κοινότητάς μας! Δυστυχώς για πρακτικούς λόγους χρειάστηκε να κληρώσουμε συγκεκριμένο αριθμό θέσεων. 

Η συμμετοχή σας για το πρώτο Photowalk ήταν πραγματικά πολύ μεγάλη και άνω των προσδοκιών μας! Λάβαμε περισσότερες από 150 συμμετοχές και κληρώσαμε 30 τυχερούς νικητές που θα έρθουν μαζί μας στο 1ο Photowalk! Ακολουθώντας μία προσχεδιασμένη διαδρομή στο κέντρο της Αθήνας, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν από τον Canon Photographer Γιώργο Μασχαλίδη, μερικές βασικές συμβουλές για τη φωτογραφία δρόμου, αλλά και όλα τα μυστικά που κάνουν μία φωτογραφία αυτού του είδους να ξεχωρίσει! Τελικός προορισμός της διαδρομής αυτής θα είναι... τι άλλο; Το Photonet Special Day! Εκεί θα παρουσιάσουμε σε προτζέκτορα τις λήψεις όλων των συμμετεχόντων και οι έμπειροι συντάκτες του περιοδικού θα κάνουν μία γρήγορη κριτική. Οι λήψεις που θα ξεχωρίσουν θα φιλοξενηθούν σε ένα προσεχές τεύχος του περιοδικού!

 

 

Παρακάτω σας παρουσιάζουμε τα ονόματα των τυχερών της κλήρωσης. Όσοι δεν δείτε το όνομά σας κάντε υπομονή. Το δεύτερο Photowalk δεν θα αργήσει να έρθει! 

  1. Αλέξανδρος Πεχλιβανίδης
  2. Παύλος Ματσικας
  3. Στέλλα Χρυσίνα
  4. Παναγιώτης Τσίκος
  5. Ευάγγελος Μαρτίνης
  6. Νίκος Βασδεκας
  7. Βαγγέλης Ευαγγελίου
  8. Στεφανία Θεοδωροπούλου
  9. Σωτήρης Ζαπαντιώτης
  10. Ευγενία Καμίτση
  11. Νίκος Μπιμπιζας
  12. Φραντζέσκα Λαγωνίκα
  13. Γιώργος Μουρλάς
  14. Μαρία Μητσώνη
  15. Τόνια Καρελακα
  16. Νίκος Ανδρεάκος
  17. ΜάκηςΤσουπακης
  18. Γιώργος Βεναδάκης
  19. Κωνσταντίνος Μόρφης
  20. Βαγγέλης Γουβέλης
  21. Μαρία Χρυσοστομου
  22. Ανδρέας Μαλτέζος
  23. Μιρελλα Βασιλικού
  24. Αννυ Τζανου
  25. Θοδωρής Πανταζης
  26. Αυγουστης Τατακης
  27. Βάσω Πώχου
  28. Μάνος Σέργιος
  29. Στέφανος Σταθόπουλος
  30. Αθανασία Κατσαμπούρη

Οι τυχεροί νικητές θα λάβουν αναλυτικό ενημερωτικό e-mail με όλες τις απαραίτητες πληροφορίες. Σε περίπτωση που κάποιοι από τους τυχερούς δεν καταφέρουν τελικά να έρθουν, τη θέση τους θα πάρουν μερικοί ακόμη εφεδρικοί τυχεροί, που έχουμε ήδη κληρώσει. Ωστόσο το ραντεβού στο Photonet Special Day παραμένει ανοιχτό προς όλους! Τα λέμε εκεί λίγο μετά τη 13:00 το μεσημέρι!