Η Canon EOS M10 είναι μία Mirrorless φωτογραφική μηχανή για όσους θέλουν να συνδυάσουν την ποιότητα των DSLR με την ευελιξία που παρέχει η δυνατότητα αλλαγής φακών. 

Κάνε το πρώτο βήμα στη φωτογραφία με εναλλάξιμους φακούς, με την απλότητα που προσφέρει η μηχανή και την υποστήριξη που παρέχει η Canon. Μια μηχανή συστήματος compact που συνδυάζει την απόδοση των DSLR με την εξαιρετική φορητότητα.

Τα πλεονεκτήματα της EOS M10:
- Μηχανή συστήματος compact με επιδόσεις DSLR
- Εξαιρετικά απλός και δημιουργικός έλεγχος
- Ασύρματη σύνδεση, λήψη και κοινή χρήση
- Ευκαιρίες για την ανάπτυξη της δημιουργικότητας και της εμπειρίας σας
- Λήψη video εξίσου εύκολα με τις φωτογραφίες

Μέσα από το νέο video-review της Canon Greece έχουμε τη δυνατότητα να δούμε τις δυνατότητες και τις λειτουργίας της νέας EOS M10. Παρακάτω σας παρουσιάζουμε το σχετικό βίντεο. Κάνε subscribe στο κανάλι της Canon Greece στο YouTube και μείνετε συντονισμένοι για νέα videos!
 

 

Τράβηξε εντυπωσιακές, ατμοσφαιρικές φωτογραφίες και ταινίες γεμάτες λεπτομέρεια και χρώμα, ακόμα και σε συνθήκες ασθενούς φωτισμού, χάρη στον αισθητήρα CMOS APS-C με ανάλυση 18 Megapixel και τον επεξεργαστή DIGIC 6. Άλλαξε φακούς και δες τον κόσμο με άλλο μάτι.

Σχεδιασμένη για απλό, δημιουργικό έλεγχο και άνετο χειρισμό, αυτή η φωτογραφική μηχανή χωρίς καθρέπτη διαθέτει ανακλινόμενη οθόνη αφής 7,5cm με μενού Γρήγορου ελέγχου. Η κατάσταση δημιουργικής υποβοήθησης σου επιτρέπει να πειραματιστείς εύκολα με διάφορα εφέ, χρησιμοποιώντας απλοποιημένη γλώσσα για την περιγραφή των ρυθμίσεων της μηχανής και παρέχοντας τη δυνατότητα προεπισκόπησης των αποτελεσμάτων σε πραγματικό χρόνο.

Χρησιμοποίησε το smartphone σου ως ασύρματο τηλεχειριστήριο με δυνατότητα άμεσης προεπισκόπησης, πρόσβαση στη λειτουργία AF αφής και πλήρη δημιουργικό έλεγχο της έκθεσης. Μοιράσου εύκολα τις φωτογραφίες και τις ταινίες σου χρησιμοποιώντας τις ενσωματωμένες δυνατότητες Wi-Fi και Dynamic NFC για να συνδεθείς με το smartphone ή το tablet σου με ένα άγγιγμα. Δημιούργησε αυτόματα αντίγραφα ασφαλείας των εικόνων σου στο cloud με τη λειτουργία Συγχρονισμού εικόνων ή δες τις σε μια τηλεόραση υψηλής ευκρίνειας, χρησιμοποιώντας το Connect Station της Canon.

Ανάπτυξε γρήγορα τις δεξιότητές σου στη φωτογράφιση και ανάλαβε τον έλεγχο των λειτουργιών επαγγελματικού επιπέδου της μηχανής όσο ανεβαίνει η αυτοπεποίθησή σου. Εκφράσου με τον πλήρη έλεγχο της έκθεσης ή εξερεύνησε μια σειρά από Δημιουργικά φίλτρα, όπως το εφέ υπερευρυγώνιου και το εφέ Μινιατούρας, που μετατρέπει τις σκηνές ώστε να μοιάζουν με μοντέλα υπό κλίμακα. Τράβηξε εικόνες RAW 14-bit για προηγμένες δυνατότητες επεξεργασίας μετά τη λήψη.

Κατάγραψε δημιουργικές ταινίες Full HD εξίσου εύκολα με τις στατικές εικόνες, με ομαλή αυτόματη εστίαση και χειροκίνητο έλεγχο της ταχύτητας κλείστρου, του διαφράγματος και της ταχύτητας ISO. 'Έλεγξε την εστίαση στην οθόνη αφής με τη λειτουργία AF αφής και δημιούργησε κινηματογραφικά εφέ μεταβαλλόμενης εστίασης (pull-focus).