Σε προηγούμενο άρθρο, αναφέραμε τις DSLR που θα ανανεώσει η Nikon με νέα μοντέλα, ανάμεσά τους και η ναυαρχίδα Nikon D5. Όσο περνάει ο καιρός, δημοσιεύονται όλο και περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα χαρακτηριστικά που πρόκειται να έχει η Nikon D6. Συγκεντρώσαμε όλα όσα έχουν διαρρεύσει από την έγκυρη σελίδα Nikon Rumors και σας τα παρουσιάζουμε.

Η Nikon D6 αναμένεται να ανακοινωθεί στις αρχές του 2020, ενώ φημολογείται ότι υπάρχουν ήδη πρωτότυπα του μοντέλου προς δοκιμές. Τα χαρακτηριστικά που φημολογούνται είναι, αναμενόμενα, πολύ δυνατά.

 

 

Το μεγαλύτερο "χαρτί" της D6, σύμφωνα πάντα το Nikon Rumors, θα είναι ο ενσωματωμένος σταθεροποιητής, μία τεχνολογία γνώριμη από την αγορά των mirrorless συστημάτων. Το νέο μοντέλο θα φέρει δύο επεξεργαστές Expeed, αισθητήρα 24 megapixels και οθόνη αφής 3.2 εκατομμυρίων dots.

 

 

Θα έχει βελτιωμένο σύστημα εστίασης σε σχέση με την D5, ενσωματωμένο Wi-Fi, διπλή υποδοχή για κάρτες μνήμης καθώς και αυξημένους χρόνους για λήψεις μακράς έκθεσης (long exprosure) από 30 δευτερόλεπτα και πάνω δηλαδή, όπως υπήρχε και στην Nikon d810ΑΒελτιωμένα θα είναι επίσης και τα συστήματα αθόρυβης λήψης.

Εν αναμονή λοιπόν για την νέα ναυαρχίδα της Nikon, με τον σταθεροποιητή να αποτελεί τη σημαντικότερη προσθήκη.