Έχουμε ήδη αναδείξει τους λόγους για τους οποίους είναι καλό να χρησιμοποιούμε βίντεο για να προωθήσουμε τη δουλειά μας! Σε αυτό το άρθρο θα δούμε πώς να διαλέξουμε μουσική για τέτοια βίντεο.

Είναι πολύ δύσκολο να εκτιμήσεις τη δύναμη της μουσικής μεταξύ τής κινούμενης εικόνας. Όταν, όμως η μουσική δεν ταιριάζει στο βίντεο που έχει προστεθεί, δημιουργεί μια έντονη απάθεια και αστάθεια στον θεατή. Μία λανθασμένη επιλογή μουσικής έχει τη δυνατότητα να υποβαθμίσει ένα βίντεο, επηρεάζοντας σε τεράστιο βαθμό τη συνολική του εικόνα. Μπορεί να εμπεριέχει τις ομορφότερες λήψεις, να έχει γίνει το καλύτερο μοντάζ... αλλά αν η μουσική που φτάνει στα αυτιά μας δεν δένει με αυτό που βλέπουν τα μάτια μας, το αποτέλεσμα είναι αρνητικό.

Έχοντας πει αυτά, σας παραθέτω ένα χρήσιμο βίντεο για να σας δείξω πώς μπορείτε εύκολα να βρείτε μουσική και να την ταιριάξετε με τη δική σας δημιουργία. Το βίντεο αυτό εξερευνά τη σημασία της κατάλληλης μουσικής αντίστοιχα με την οπτική που θέλετε να δημιουργήσετε. Υπάρχουν περισσότερες από μια λύσεις στην αναζήτηση μουσικής, αλλά το σημαντικότερο είναι το ύφος και η προσωπικότητα που θέλετε να προωθήσετε εσείς στο τελικό έργο σας.

 

 

Πειραματιστείτε και προσπαθήστε σε οτιδήποτε δημιουργείτε να υπάρχει μια ταυτότητα και μια αλληλουχία ανάμεσα στην εικόνα και τη μουσική, προκειμένου να εντυπωσιάσετε με το τελικό σας αποτέλεσμα!

Βίντεο: Film Riot