Μέσα από το hashtag #photocontestgr στο Instagram, λαμβάνουμε καθημερινά περισσότερες από 350 φωτογραφίες! Από εκεί, κάθε μήνα σε συνεργασία με το περιοδικό Photonet επιλέγουμε και βραβεύουμε μία φωτογραφία ως "Photo of the month" και σας την παρουσιάζουμε στο προφίλ μας στο Instagram.

Αυτό τον μήνα, τον τίτλο της Photo of the month κερδίζει ο @ntinos_lagos με την παρακάτω φωτογραφία! 

 

 

Κριτική φωτογραφίας

'Μία πολύ μελετημένη φωτογραφία τοπίου, ποιοτική, με καλή σύνθεση και άρτια τεχνική. Ο φωτογράφος επέλεξε να χρησιμοποιήσει την τεχνική του long exposure, μία τεχνική που συναντάμε συχνά στη φωτογραφία τοπίου. Με αυτό τον τρόπο, το τρεχούμενο νερό στο κάτω μέρος του κάδρου απέκτησε αυτή την “μαγική” υφή, απογειώνωντας έτσι ολόκληρη τη λήψη. Τέλος, ο μύλος και το δάσος με τους ιδιαίτερους-κάθετους κορμούς, συμπληρώνουν αρμονικά το κάδρο και δημιουργούν αυτή την ενδιαφέρουσα σύνθεση."

Παρακάτω σας παρουσιάζουμε μία επιλογή εικόνων από τη συνολική δουλειά του @ntinos_lagos που επιλέξαμε για εσάς.

 

 

Βάλτε και εσείς το hashtag #photocontestgr στις φωτογραφίες που δημοσιεύετε στο Instagram και μοιραστείτε τις λήψεις σας με τη μεγαλύτερη ελληνική φωτογραφική κοινότητα. Ίσως η επόμενη Photo of the month να είναι μία δικιά σας εικόνα! 

Μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στο Instagram για να βλέπετε τις καλύτερες λήψεις που λαμβάνουμε καθημερινά στο #photocontestgr!