Η σπουδαία Lindsay Adler που άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις στους 750 θεατές που την παρακολούθησαν την πρώτη φορά, επιστρέφει στην Ελλάδα για έναν νέο κύκλο σεμιναρίων και με διαφορετική θεματολογία! Στα πλαίσια των Shape n' Light seminars η Lindsay Adler έχει ετοιμάσει δύο διαφορετικά σεμινάρια με τίτλο "Κατατροπώνοντας τον κακό φωτισμό" και "Δημιουργικό retouch και Photoshop effects". Να σημειωθεί ότι θα υπάρχει δυνατότητα για αυτόματη μετάφραση με ακουστικά, καθώς και ζωντανή φωτογράφηση με μοντέλα! Πιο αναλυτικά:

 

 

Κατατροπώνοντας τον Κακό Φωτισμό

Μερικές φορές οι φωτογράφοι είναι αναγκασμένοι να φωτογραφίσουν σε συνθήκες φωτισμού κατώτερες του ιδανικού. Ίσως ο γάμος γίνεται καταμεσήμερο στην μέση ενός ανοιχτού χώρου, ή η εκδήλωση γίνεται σε χώρο με φωτισμό φθορίου. Η Lindsay Adler θα αναφερθεί στις 10 χειρότερες συνθήκες φωτισμού που μπορεί να σας τύχουν και στους τρόπους να τις αντιμετωπίσετε με επιτυχία. Θα εξηγήσει ποιες λύσεις είναι πιο πρακτικές και γιατί μια εναλλακτική λύση μπορεί να είναι προτιμότερη από κάποια άλλη. Όταν ολοκληρωθεί η παρουσίαση θα αισθανθείτε πολύ λιγότερο απειλούμενοι από τις συνθήκες κακού φωτισμού.

Ημερομηνία: 1/4/2018
Ώρα: 10:00 - 12:30
Τιμή: 50.00 €

 

 

Δημιουργικό Retouch και Photoshop Effects

To Photoshop είναι το επόμενο βασίλειο δημιουργικότητας για τους φωτογράφους σήμερα. Μας επιτρέπει να κάνουμε το αδύνατο δυνατό. Μας επιτρέπει να αγγίζουμε την τελειότητα και να δημιουργούμε. H Lindsay σε αυτή την παρουσίαση θα καλύψει τα πάντα από το βασικό retouch μέχρι τις έντονες και δημιουργικές τροποποιήσεις και θα κάνει πολλές λήψεις από την αρχή ως το τέλος, από την σύλληψη μέχρι τη δημιουργία ενός αριστουργήματος.

Ημερομηνία: 1/4/2018
Ώρα: 13:30 - 16:00
Τιμή: 50.00 €

 

Για περισσότερες πληροφορίες και για να κλείσετε τη δική σας θέση επισκεφθείτε τη σελίδα των Shape n' Light seminars.

 

Σύντομο Βιογραφικό

Η φωτογράφος μόδας Lindsay Adler έχει φτάσει στην κορυφή του τομέα της ως φωτογράφος και εκπαιδεύτρια. Ζει στη Νέα Υόρκη και η δουλειά της εμφανίζεται σε πολλές εκδόσεις μόδας και φωτογραφίας, συμπεριλαμβανομένων των Marie Claire, InStyle, Noise Magazine, Zink Magazine, Elle, Rangefinder, Professional Photographer και πολλών ακόμη. Ως εκπαιδεύτρια φωτογραφίας, είναι μία από τις πλεον περιζήτητες ομιλήτριες παγκοσμίως και έχει χαρακτηριστεί ως μία από τους 10 καλύτερους φωτογράφους μόδας στον κόσμο. Η Lindsay έχει συνεργαστεί με κάποια από τα κορυφαία ονόματα εταιρειών στη βιομηχανία της φωτογραφίας και συναφών ειδών, όπως η Canon, Adobe και Microsoft.

Το καθαρό, τολμηρό και γραμμικό στυλ, έχει γίνει το σήμα κατατεθέν της δουλειάς της, είτε φωτογραφίζει διαφημιστικές καμπάνιες, παρουσίαση σχεδιαστών, κοσμήματα, καμπάνιες καλλυντικών για τα μαλλιά, editorial μόδας ή επαγγελματίες αθλητές. Η Lindsay είναι γνωστή για τη δημιουργικότητα και τις συνεργασίες της με σχεδιαστές και στυλίστες, ώστε να δημιουργεί πρωτοποριακές εικόνες. Συγγραφέας τεσσάρων βιβλίων για τη φωτογραφία, εργάζεται ακατάπαυστα για να μοιραστεί το πάθος και τη γνώση της. Κάθε χρόνο διδάσκει σε δεκάδες χιλιάδες φωτογράφους παγκοσμίως μέσω κορυφαίων διοργανώσεων όπως το creativeLIVE, KelbyOne και τα μεγαλύτερα συνέδρια του κλάδου.