Όπως ήδη καταλάβατε από τον τίτλο του άρθρου, μετά το πρώτο Photowalk στην Αθήνα, σειρά έχει η Θεσσαλονίκη! 

Στις 3 Δεκεμβρίου του 2017 πραγματοποιήσαμε την πρώτη μας φωτοβόλτα! Εκεί, γνωρίσαμε μερικούς από εσάς, ακολουθήσαμε μία προσχεδιασμένη διαδρομή στο κέντρο της Αθήνας και φυσικά ...φωτογραφήσαμε!  Ήταν πραγματικά χαρά μας που γνωρίσαμε έστω και μερικούς από εσάς. Είναι σημαντικό για εμάς να θυμόμαστε πως πίσω από τα νούμερα και τους αριθμούς, κρύβονται άνθρωποι που μοιράζονται πραγματικά το ίδιο πάθος με εμάς, τη φωτογραφία.

 

 

Πάρτε μία γεύση από το σχετικό βίντεο στο κανάλι μας στο YouTube και δείτε τι ακριβώς έγινε εκείνη την ημέρα στο αναλυτικό άρθρο.

 

 

Το Photowalk της Θεσσαλονίκης!

Βαδίζοντας στο ίδιο μοτίβο λοιπόν, οργανώσαμε τη δεύτερη φωτοβόλτα της κοινότητάς μας! Το Σάββατο 10 Μαρτίου και ώρα 10.30π.μ θα ακολουθήσουμε μία συγκεκριμένη διαδρομή στο κέντρο της Θεσσαλονίκης προκειμένου να εξασκήσουμε μαζί, όλες τις βασικές συμβουλές για τη φωτογραφία δρόμου, όπως ακριβώς παρουσιάστηκαν στο σχετικό βίντεο της Canon Greece από τον Canon Photographer Γιώργο Μασχαλίδη.

 

 

Μετά την 3ωρη βόλτα μας, θα κάνουμε ένα διάλειμμα για ξεκούραση και θα δώσουμε ραντεβού στο 11ο Photonet Show! Εκεί, μπαίνοντας σε μία αίθουσα σεμιναρίων, θα έχουμε το χώρο και τον χρόνο να κάνουμε μία σύντομη και δημιουργική συζήτηση γύρω από τις φωτογραφίες που τραβήξαμε! 

Στο περίπτερο της EPSON στην έκθεση, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να εκτυπώσουν τις αγαπημένες τους φωτογραφίες στους κορυφαίους εκτυπωτές της εταιρίας.

Φυσικά, όλη η μέρα θα βιντεοσκοπηθεί και θα δημιουργηθεί ένα βίντεο-vlog για το κανάλι μας! Σας περιμένουμε να γνωριστούμε από κοντά! 

 

Δηλώστε συμμετοχή τώρα συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα!

Οι τυχεροί νικητές θα ανακοινωθούν και θα ενημερωθούν για όλες τις απαραίτητες λεπτομέρειες μετά από την σχετική κλήρωση. Μακάρι να μπορούσαμε να κάνουμε Photowalk με όλους εσάς. Δυστυχώς κάτι τέτοιο είναι πρακτικά αδύνατον! Ωστόσο τους "λιγότερο τυχερούς" περιμένουμε να σας γνωρίσουμε στους διαδρόμους ή στο περίπτερό μας στο Photonet Show 10-11 Μαρτίου!