Με τεράστια επιτυχία ολοκληρώθηκε η IMAGE+TECH EXPO & PHOTOVISION 2019 την Κυριακή 7 Απριλίου στο Helexpo Μαρούσι. Η εικόνα και η τεχνολογία για τρεις μέρες βρέθηκαν στο επίκεντρο μέσα από την έκθεση, η οποία ανταποκρίθηκε στις υψηλές απαιτήσεις των συμμετεχόντων και των χιλιάδων εμπορικών επισκεπτών που έδωσαν δυναμικό «παρών» στο εκθεσιακό κέντρο.

Αξιοσημείωτο είναι ότι η φετινή διοργάνωση φιλοξένησε περισσότερους από 120 εκθέτες που δραστηριοποιούνται στον κλάδο και ο αριθμός των επισκεπτών ξεπέρασε τις 24.000! 

 

 

Το κοινό είχε την ευκαιρία να γνωρίσει από κοντά όλα τα νέα προϊόντα και υπηρεσίες που παρουσιάστηκαν από τις κορυφαίες εταιρείες, συγκεντρωμένα κάτω από την ίδια στέγη. Φυσικά, δεν έλειψαν και οι παράλληλες εκδηλώσεις με το δικό τους ξεχωριστό ενδιαφέρον.

Με έναν αριθμό-ρεκόρ επισκεπτών, δυναμική συμμετοχή από τις πιο αξιόπιστες και γνωστές εταιρείες της αγοράς και μια εντυπωσιακή ομάδα χορηγών, η φετινή IMAGE+TECH & PHOTOVISION 2019 όχι απλά αύξησε τις προσδοκίες και ενέτεινε την ευθύνη για τις μελλοντικές διοργανώσεις, αλλά και έθεσε ακόμα πιο γερά θεμέλια για όλα όσα έπονται.

 

 

Ανανεώνουμε το ραντεβού για το 2021!