Μέσα από το hashtag #photocontestgr στο Instagram, λαμβάνουμε καθημερινά περισσότερες από 350 φωτογραφίες! Από εκεί, κάθε εβδομάδα σε συνεργασία με το περιοδικό Photonet επιλέγουμε και βραβεύουμε μία ως "Photo of the week"!

Αυτή την εβδομάδα η παρακάτω φωτογραφία του @bou.john κέρδισε τον τίτλο της Photo of the week!

 

 

Κριτική φωτογραφίας

"Ως πρώτη επιλογή "Photo of the week" της νέας σεζόν, διαλέξαμε μία άκρως καλοκαιρινή - εναέρια εικόνα. Ο φωτογράφος κατέγραψε με το drone του ένα μικρό κολπίσκο, φυλακίζοντας όλα τα καλοκαιρινά συναισθήματα σε μία λήψη. Το εντυπωσιακό μπλε χρώμα, σε συνδυασμό με το κρυστάλλινο νερό σε ταξιδεύει και σε χαλαρώνει. Φυσικά μεγάλο ενδιαφέρον έχει και η σύνθεση που επιλέχτηκε, καθώς η κάτοψη του κόλπου δημιουργεί αυτό το ιδιαίτερο σχήμα στον κάδρο.

 

Παρακάτω σας παρουσιάζουμε μία επιλογή εικόνων από τη συνολική δουλειά του @bou.john που επιλέξαμε για εσάς

 

 

Βάλτε και εσείς το hashtag #photocontestgr στις φωτογραφίες που δημοσιεύετε στο Instagram και μοιραστείτε τις λήψεις σας με τη μεγαλύτερη ελληνική φωτογραφική κοινότητα. Ίσως η επόμενη Photo of the day να είναι μία δικιά σας εικόνα! 

Μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στο Instagram για να βλέπετε τις καλύτερες λήψεις που λαμβάνουμε καθημερινά στο #photocontestgr!