Το ολοκαίνουριο τεύχος του περιοδικού Photonet κυκλοφόρησε και περιέχει τις νικήτριες φωτογραφίες του διαγωνισμού Photonet - Photo Contest με θέμα Greenery!

Εκτός αυτού όμως, οι σελίδες του νέου τεύχους όπως κάθε μήνα κερδίζουν το ενδιαφέρον κάθε ερασιτέχνη ή επαγγελματία φωτογράφου. Πλούσια φωτογραφική θεματολογία και όλα τα νέα γύρω από το imaging! Ξεφυλλίστε το αναλυτικά εδώ και βρείτε το σε όλα τα περίπτερα μόνο με 4 ευρώ! 

 

Φωτογραφίζοντας το Αττικό Ζωολογικό Πάρκο

Ο πρώτος διαγωνισμός φωτογραφίας, με θέμα μια επίσκεψή στο Αττικό Ζωολογικό Πάρκο, είναι γεγονός! Το Photonet και το Photo Contest είναι χορηγοί επικοινωνίας. 

Στο αναλυτικό άρθρο από το Γιώργο Ατσαμετάκη, παρουσιάζονται ιδιαίτερα χρήσιμες συμβουλές φωτογράφησης, που θα είναι πολύτιμες για να να εξασφαλιστούν οι καλύτερες δυνατές λήψεις!

 

Γυρίζοντας την Ευρώπη με μία κάμερα

Ο συνεργάτης του περιοδικού Γιώργος Μασχαλίδης πήρε τη μεγάλη απόφαση να επιχειρήσει μια ευρωπαϊκή εξόρμηση, συνδυάζοντας αεροπλάνα και τρένα, με αφετηρία τη Βαρκελώνη και τελικό προορισμό το Λονδίνο! 

Κατά μήκος αυτού του ταξιδιού, έκανε αρκετές στάσεις σε διάφορα μέρη της Ισπανίας, της Γαλλίας και της Αγγλίας, και επέστρεψε, γεμάτος εμπειρίες, για να μας διηγηθεί ενδιαφέρουσες φωτογραφικές ιστορίες!

 

Athens Photo Festival 2017

82 καλλιτέχνες από 27 χώρες, σημαντικοί διεθνείς προσκεκλημένοι και ένα ευρύ φάσμα δράσεων και παράλληλων εκδηλώσεων, τοποθετούν την Αθήνα στο επίκεντρο της διεθνούς φωτογραφικής σκηνής.

Το Photonet είναι Χορηγός Επικοινωνίας του φετινού Φεστιβάλ, και μας παρουσιάζει αναλυτικά τις πιο σημαντικές από τις δράσεις του!

 

Above: Μία νέα προοπτική από ψηλά!

Τα παλιότερα χρόνια, όπως επιθυμούσε λήψεις αεροφωτογράφισης, έπρεπε να δαπανήσει, για 45 λεπτά χρήσης ελικοπτέρου, ποσά της τάξης των 3000 - 4000€.

Τα τελευταία χρόνια, όμως, αυτό έχει αλλάξει δραστικά! Πλέον, με τη χρήση drones, είμαστε σε θέση να φωτογραφίζουμε θέματα από μια γωνία που δεν είναι τόσο γνώριμη στο μάτι, όσο αντίστοιχα η κλασική οπτική που κατέχουμε φωτογραφίζοντας από το έδαφος και από το δικό μας ύψος.

Στο άρθρο του ο Φίλιππος Γαβρίλος μάς μαθαίνει όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζουμε, προκειμένου να αξιοποιήσουμε φωτογραφικά το δικό μας drone!

 

Fujifilm XP 120

Δοκιμή του νέου υποβρύχιου compact μοντέλου της εταιρίας από τους συντάκτες του περιοδικού. Ρίξατε την κάμερα στα …βαθιά νερά - κυριολεκτικά και μεταφορικά!

Ο Ηλία Παπαδόπουλο, ο οποίος ασχολείται τριάντα χρόνια με τις καταδύσεις και είκοσι με την υποβρύχια φωτογραφία δοκίμασε τη μηχανή σε βάθος από 0.5 έως 10 μέτρα και μας μεταφέρει τις εντυπώσεις του!

 

Samsung Galaxy A5 2017

Η σειρά A της Samsung έχει δημιουργήσει τους δικούς της φαν, τα τελευταία χρόνια, καθώς συνδυάζει εμφάνιση, ποιότητα και επιδόσεις σε μια προσιτή τιμή. Απευθύνεται σε αυτούς που θέλουν κάτι παραπάνω από ένα συμβατικό smartphone και ταυτόχρονα δεν θέλουν να ξοδέψουν πολλά χρήματα για την απόκτηση του τοπ μοντέλου.

Το φετινό μοντέλο αποτελείται από γυαλί και μέταλλο, ενώ (σε συνδυασμό με τις δύο κάμερές του) σίγουρα είναι ένα κινητό που θα εντυπωσιάσει πολλούς!

Αναλυτική δοκιμή από τον Πέτρο Λιαρόπουλο.

 

Δείτε και τα υπόλοιπα θέματα που περιέχει το νέο τεύχος στις σελίδες του και βρείτε το σε όλα τα περίπτερα μόνο με 4 ευρώ! Ξεφυλλίστε το αναλυτικά εδώ