Την Τετάρτη 26 Μαΐου στις 19:00 συντονιζόμαστε στη σελίδα της Canon στο Facebook για ένα live webinar από τους Canon Photographers Γιώργο Μασχαλίδη και Μπάμπη Τσουκιά.

Ο Γιώργος κι ο Μπάμπης θα μας πουν περισσότερα για την εμπειρία τους με το mirrorless σύστημα Canon EOS R και συγκεκριμένα την EOS R6, ενώ θα δώσουν και συμβουλές για φωτογράφιση σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού.

 

 

Η παρακολούθηση του webinar είναι δωρεάν και το βίντεο θα παραμείνει στη σελίδα της Canon Greece μαζί με τα υπόλοιπα webinar που έχουν διοργανωθεί.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την "Γενιά R" μπορείτε να επισκεφτείτε την επίσημη σελίδα της Canon.

 

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΧΑΛΙΔΗΣΑστικό τοπίο 

Μία από τις μεγάλες αγάπες του Γιώργου είναι η φωτογραφία δρόμου και πόλης. Του αρέσει να τραβάει φωτογραφίες αλλά και βίντεο, ώστε να δημιουργεί μοναδικές ιστορίες από τις περιήγησεις του στην πόλη. Μοιράζεται το περιεχόμενό του σχεδόν καθημερινά στα social media και το Instagram. Στη φωτογράφιση πόλης, ακόμη και μια μικρή στιγμή, μπορεί να αποδώσει μια υπέροχη ιστορία. Το σύστημα EOS R του δίνει τη δυνατότητα να καταγράψει φευγαλέες στιγμές με απίστευτη ποιότητα εικόνας, ακόμη και σε συνθήκες με πολύ χαμηλό φωτισμό. Το να αφηγηθείς μια ιστορία με τη μηχανή σου έχει να κάνει με το συναίσθημα. Ο κατάλληλος εξοπλισμός όμως, σου επιτρέπει να δημιουργείς εκπληκτικές ιστορίες χωρίς κανέναν περιορισμό, είτε σε φωτογραφία, είτε σε βίντεο.

"Με το σύστημα EOS R, μπορείς να φωτογραφίσεις ακόμη και στο απόλυτο σκοτάδι, έτσι είναι πανεύκολο να δημιουργήσεις εκπληκτικές ιστορίες"

 

ΜΠΑΜΠΗΣ ΤΣΟΥΚΙΑΣΓάμος

Ο Μπάμπης Τσουκιάς είναι φωτογράφος γάμων με πολλές διακρίσεις και βραβεύσεις στο ενεργητικό του. Μια πρόκληση για έναν φωτογράφο γάμων είναι η μεταφορά του εξοπλισμού στο μέρος που γίνεται η τελετή. Για αυτό αποφάσισε τη μετάβαση σε ένα πολύ πιο ελαφρύ και compact σύστημα, όπως το καινοτόμο EOS R System. Χάρη στον προσαρμογέα βάσης, μπορεί να χρησιμοποιήσει οποιονδήποτε φακό Canon ενώ οι φακοί RF τού παρέχουν τρομερή ευκρίνεια και λεπτομέρεια με ευρεία δυνατότητα έξυπνου ελέγχου των ρυθμίσεων τους. Επιπλέον με την μεταβλητή οθόνη έχει την ευελιξία που χρειάζεται για να πετύχει το αποτέλεσμα που θέλει.

"Το σύστημα EOS R μου επιτρέπει να φωτογραφίζω από κάθε γωνία, ψηλά ή χαμηλά. Είναι επέκταση της φαντασίας μου”

 

Θα σας δούμε την Τετάρτη 26/05 στις 19:00 στα σχόλια του live event, εδώ.