Η Tamron ανακοίνωσε με δελτίο τύπου την ανάπτυξη και παραγωγή τριών νέων φακών, δύο για Full Frame DSLR και Mirrorless (με χρήση αντάπτορα) συστήματα και έναν για Sony E Mount Full - Frame.

Πιο συγκεκριμένα, η Ιαπωνική εταιρεία εμπλουτίζει την γκάμα της με τον 35-150mm f/2.8-4 Di VC OSD (Model A043) για μοντούρες DSLR και Mirrorless Nikon και Canon, τον SP 35mm f/1.4 Di USD (Model F045) για μοντούρες DSLR και Mirrorless Nikon και Canon, και τον 17-28mm f/2.8 Di III RXD (Model A046) για μοντούρα Sony Ε- Mount Full Frame.

 

 

Tamron 35-150mm f/2.8-4 Di VC OSD

 

Πρόκειται για έναν φακό γενικής χρήσης με ευρύ ζουμ, φωτεινό διάφραγμα 2.8 στο ευρυγώνιο και έως 4 στα υπόλοιπα mm και η ελάχιστη εστιακή απόσταση είναι στα 45 εκατοστά. Διαθέτει σύστημα σταθεροποίησης VC, κρύσταλλα και στοιχεία LD (Low Dispersion) για την καλύτερη απόδοση των χρωμάτων και την αποφυγή αποκλίσεων, καθώς και σύστημα Dual MPU (Mikro-Processing Unit) για ταχύτερη και αποτελεσματικότερη αυτόματη εστίαση

 

SP 35mm f/1.4 Di USD

 

Πρόκειται για μία επετειακή έκδοση, αφού συμπληρώνονται 40 χρόνια από την γέννηση της σειράς SP το 1979.

Σύμφωνα με την Tamron, ο νέος φακός των 35mm κατασκευάζεται για να αποδίδει υψηλής ποιότητας φωτογραφίες, με όμορφο bokeh και εξαιρετική λεπτομέρεια. Ο φακός εφοδιάζεται με σύστημα αυτόματης εστίασης με υψηλή ακρίβεια και άλλες λειτουργίες για ευκολία στη χρήση.

 

17-28mm f/2.8 Di III RXD

 

Πρόκειται για έναν ζουμ υπερ-ευρυγώνιο φακό, ελαφρύ και μικρό σε διαστάσεις, ο οποίος δέχεται φίλτρο των 67mm. Εφοδιάζεται με το σύστημα RXD (Rapid eXtra-silent stepping Drive) για εξαιρετικά αθόρυβη και ακριβής αυτόματη εστίαση, για χρήση σε βίντεο όσο και στη φωτογραφία.

 

Οι τρεις νέοι φακοί θα ανακοινωθούν, σύμφωνα πάντα με την Tamron, στην CP+ 2019 που θα γίνει στην πόλη Yokohama της Ιαπωνίας, στις 28 Φεβρουαρίου έως τις 3 Μαρτίου.

Οι τιμές και περισσότερα χαρακτηριστικά δεν είναι ακόμα διαθέσιμα.