Οι προκλήσεις στην φωτογραφία υπάρχουν για να τις αποδέχεσαι και εν τέλει να τις κερδίζεις. Ο Jared Polin αποδέχθηκε την πρόκληση μερικών θεατών του στο YouTube κανάλι του οι οποίοι του είπαν να φωτογραφίσει αγώνα μπάσκετ με μία Nikon D70. Το concept έγκειται στο ότι η D70 βγήκε το 2004, οπότε μιλάμε για πολύ παλιά τεχνολογία σε σχέση με τα σημερινά φωτογραφικά δεδομένα. 

Ο Jared συνόδεψε την "γριά" D70 με τους καλύτερους φακούς της Nikon, τον 14-24mm f/2.8, τον 24-70mm f/2.8, τον 70-200mm f/2.8, καθώς και τον νέο fisheye 8-15mm f/3.5-4.5.

Το μόνο πρόβλημα που έβγαλε η μηχανή σε όλη τη διάρκεια της φωτογράφισης αφορούσε την κάρτα μνήμης των 16GB, νεότερης τεχνολογίας σε σχέση με τις κάρτες μνήμης του 1GB που χρησιμοποιούσαν το 2004, η οποία χρειάστηκε να βγει και ξαναμπεί στην υποδοχή τής μηχανής για να λειτουργήσει.

 

 

Το συμπέρασμα του βίντεο αποτελεί την απάντηση στο δίλημμα πολλών: καλή μηχανή ή καλός φακός; Όπως είπε και ο Jared "είναι όλα θέμα φακού! Φακός, φακός, φακός, διότι πολύ απλά γνώριζα ότι αν χρησιμοποιούσα φθηνότερους φακούς το αποτέλεσμα δεν θα ήταν το ίδιο."