Ο διάσημος Αμερικανός φωτογράφος Chris Knight με την τεράστια εμπειρία φωτογράφησης επωνύμων, για πρώτη φορά στην Ελλάδα! Στα πλαίσια των Shape n' Light seminars, ο Chris Knight έχει ετοιμάσει δύο διαφορετικά σεμινάρια με τίτλο "Ψάχνοντας τον Ρέμπραντ: Φωτογραφίζοντας όπως οι μεγάλοι ζωγράφοι της Αναγέννησης" και "Η τέχνης της αφαίρεσης φωτός". Να σημειωθεί ότι στα σεμινάρια αυτά υπάρχει δυνατότητα για αυτόματη μετάφραση με ακουστικά, καθώς και ζωντανή φωτογράφηση με μοντέλα! Πιο αναλυτικά:

 

 

Ψάχνοντας τον Ρέμπραντ

Υπάρχει λόγος που οι φωτογράφοι γνωρίζουν καλά το όνομα Rembrandt. Σε αυτό το σεμινάριο θα μάθετε την ιστορία τού Πορτραίτου, πώς ασκείται σήμερα η ιστορική του επιρροή, και πώς να εφαρμόσετε το στυλ των Μεγάλων Ζωγράφων στις φωτογραφίες σας. Ο Chris θα σας δείξει πώς να δημιουργείτε βάθος στις εικόνες σας και να χειρίζεστε ανταύγειες και σκιές με εξαιρετικά απλά setup φωτισμού. Ολοκληρώνοντας το μάθημα θα είστε σε θέση να χρησιμοποιείτε τις καλλιτεχνικές τεχνικές μερικών από τους μεγαλύτερους ζωγράφους και να ζωγραφίσετε με το φως.

Ημερομηνία: 31/3/2018
Ώρα: 13:30 - 16:00
Τιμή: 50.00 €

 

 

Η Τέχνη της Αφαίρεσης Φωτός

Σαν φωτογράφοι επενδύουμε πολύ χρόνο στο να χειριστούμε, να δημιουργήσουμε και να ελέγξουμε το φως, αλλά η έλλειψη φωτός -η σκιά- είναι εξίσου σημαντική. Η αφαίρεση φωτός και ο σχηματισμός σκιών είναι αναπόσπαστα στοιχεία για τη δημιουργία ατμόσφαιρας και συναισθήματος στην εικόνα. Σε αυτό το μάθημα φωτογραφίας πορτραίτου, ο Chris θα παρουσιάσει εύκολους και ανέξοδους τρόπους ελέγχου του φωτός, χρησιμοποιώντας τον εξοπλισμό που ήδη έχετε. Στη συνέχεια θα εξετάσει πολλά επιπλέον εργαλεία που μπορούν να βοηθήσουν στον έλεγχο του φωτός όπως flags, πλέγματα, barn doors, αρνητικά φιλμ, snoots και άλλα. Δημιουργήστε αίσθηση και μυστήριο στις φωτογραφίες σας αφαιρώντας φως και προσθέτοντας ένταση.

Ημερομηνία: 31/3/2018
Ώρα: 17:00 - 19:30
Τιμή: 50.00 €

 

Για περισσότερες πληροφορίες και για να κλείσετε τη δική σας θέση επισκεφθείτε τη σελίδα των Shape n' Light seminars.

 

Κλήρωση 

Πάρτε μέρος για μία θέση δωρεάν στα παραπάνω σεμινάρια ακολουθώντας τις οδηγίες του συγκεκριμένου post

 

Σύντομο Βιογραφικό

Ο Chris Knight γεννήθηκε στο Wiesbaden της Γερμανίας και σκληραγωγήθηκε στην γλυκιά σχεδόν απτή υγρασία της Φλώριντα. Το στυλ του χαρακτηρίζεται άπο την άνευ όρων αγάπη του για την ιστορία της τέχνης, με την  υπό όρους αγάπη του για την τεχνολογία, και στολίζεται με μια αύρα κινηματογράφου και ασυμβίβαστης προσοχής στη λεπτομέρεια. Η δουλειά του έχει εμφανιστεί στα περιοδικά Vogue, People, στα μέσα MSNBC, ABC, Ocean Drive, GQ και αλλού. Είναι ο συγγραφέας του βιβλίου “The Dramatic Portrait” , διδάσκει στην New York Film Academy, στο ινστιτούτο Pratt, και σε σεμινάρια σε όλο τον κόσμο.