Το δεύτερο live της νέας σεζόν είχε λίγο απ'όλα: υψηλό επίπεδο συμμετοχών, νόστιμες εικόνες, ιδιαίτερο χορηγό και ένα πολύ μεγάλο δώρο!

 

Οι συμμετοχές

Οι συμμετοχές μπορεί σαν πλήθος να ήταν πιο κάτω από αυτό που έχουμε συνηθίσει, ωστόσο το απαιτητικό θέμα τού διαγωνισμού μας προσέφερε ταυτόχρονα κι ένα υψηλό επίπεδο φωτογραφιών. Το θέμα ήταν Greek Origins και στρεφόταν γύρω από τα Ελληνικά Π.Ο.Π. προϊόντα, τα οποία μπορούσατε να αποτυπώσετε κατά οποιαδήποτε φάση τής παραγωγής τους, όπως και κάνατε μέσα από τις 237 συμμετοχές σας.

 

Τα βραβεία του διαγωνισμού 

Όπως θα είχατε δει και στην καρτέλα "βραβεία", ο διαγωνισμός αυτός είχε ένα πολύ μεγάλο βραβείο για τον έναν μεγάλο νικητή. Πρόκειται για το drone DJI Mini 2, αξίας 450€, χορηγία της εταιρείας Deligate την οποία και ευχαριστούμε θερμά!

 

Η επιλογή των νικητών

Όλες οι φωτογραφίες που αναδείχθηκαν ως οι 10 καλύτερες του διαγωνισμού, επιλέχτηκαν από την κριτική επιτροπή της ομάδας μας.

Ωστόσο, ο ένας μεγάλος νικητής που κέρδισε το drone της DJI αναδείχθηκε μέσα από τη LIVE ψηφοφορία που πραγματοποιήσαμε στο κανάλι μας στο YouTube, κατά τη διάρκεια της ανακοίνωσης και της παρουσίασης των εικόνων. 

 

Παρακάτω μπορείτε να δείτε το σχετικό βίντεο:

 

Οι νικητές και οι νικήτριες φωτογραφίες

Ξεκινώντας από τον μεγάλο νικητή, παρακάτω σας παρουσιάζουμε όλες τις φωτογραφίες που ξεχώρισαν και αναδείχθηκαν από το πλήθος των συμμετοχών.

Πατώντας στα ονόματα των νικητών, μπορείτε να επισκεφθείτε το προφίλ τού εκάστοτε δημιουργού, ώστε να δείτε περισσότερο φωτογραφικό υλικό του. Απολαύστε!

 

Μεγάλος νικητής: Κωνσταντίνος Κουζούπης

Κερδίζει το DJI Mini 2 drone, αξίας 450€, χορηγία της εταιρείας Deligate.

 

Ακολουθούν με τυχαία σειρά οι υπόλοιπες 9 φωτογραφίες που ξεχώρισαν:

Η φωτογραφία ανήκει στον χρήστη Vivi Kotoula

 

Η φωτογραφία ανήκει στον χρήστη Θεόδωρος Κίτσος

 

Η φωτογραφία ανήκει στον χρήστη Ada Davari

 

Η φωτογραφία ανήκει στον χρήστη Panagiotis Vassilopoulos

 

Η φωτογραφία ανήκει στον χρήστη Δήμητρα Κωστοπλολου

 

Η φωτογραφία ανήκει στον χρήστη FOIVOS STAMPOLIADIS

 

Η φωτογραφία ανήκει στον χρήστη Ραφαέλλα Κατερίνα Τριβέλλα

 

Η φωτογραφία ανήκει στον χρήστη Γιώργος Πρέζας

 

Η φωτογραφία ανήκει στον χρήστη Thanos Gousias

 

Ακολουθήστε τους φωτογράφους που σας αρέσουν και ενημερωθείτε για τους ενεργούς διαγωνισμούς στην σελίδα των διαγωνισμών!

Ευχαριστούμε για ακόμη μία φορά τον χορηγό τού διαγωνισμου, την εταιρεία Deligate, που βράβευσε τον μεγάλο νικητή!