Η Huawei μετά τις δύο εντυπωσιακές ναυαρχίδες που είχε παρουσιάσει (P20 Pro και Mate 20 Pro) έχει ήδη ξεκινήσει να τραβάει τα βλέμματα με τις φήμες όσον αφορά το νέο μοντέλο που αναμένεται να παρουσιαστεί τον Απρίλιο του νέου έτους.

Το P30 Pro, όπως θα είναι λογικά η ονομασία του, υιοθετεί στοιχεία τού προκατόχου του (P20 Pro) και συγκεκριμένα την κάθετη διάταξη στην κάμερα και όχι την τετράγωνη που έχει το Mate 20 Pro. Όσον αφορά την κάμερα θα υπάρχουν 4, δηλαδή θα προστεθεί άλλη μία σε αντίθεση με τα προηγούμενα μοντέλα και ο αισθητήρας τής βασικής κάμερας αναμένεται να είναι 38MP.

 

Επίσης, η οθόνη του συγκεκριμένου κινητού αναμένεται να είναι μια κυρτή OLED όπως συμβαίνει σε διάφορα κινητά της εταιρείας Samsung. To notch θα είναι αρκετά διακριτικό και σε μορφή ημικυκλείου, καθώς το μικρόφωνο θα είναι στην άκρη της οθόνης και από κάτω θα τοποθετείται η εμπρόσθια κάμερα.

 

 

Αναμένουμε να δούμε τι από αυτά εν τέλει θα ισχύσει και αξίζει να σημειωθεί πως οι φωτογραφίες στις απεικονίζεται το κινητό διέρρευσαν από τον Ben Geskin από τον επίσημο λογαριασμό του στο twitter.