Πριν λίγους μήνες, και συγκεκριμένα τον μήνα Φεβρουάριο, αποφάσισα να πάω ένα ταξίδι στην Ιρλανδία. Δυστυχώς μπόρεσα να δω μόνο την πρωτεύουσα και μια περιοχή σε ακτίνα 100 χιλιόμετρων. Αντίκρισα υπέροχη φύση, πανέμορφα τοπία, χωρίς όμως να έχω την δυνατότητα να πλησιάσω μέχρι εκεί. Ξέρετε, είναι αρκετά ακριβή χώρα για να μπορέσει κάποιος να τη γυρίσει με ευκολία.

Καθώς περνούσαν οι μέρες και αναπολούσα τις στιγμές και τις εικόνες που έζησα στην Ιρλανδία είδα ένα αρκετά ενδιαφέρον προφίλ κάποιου επίδοξου ταξιδιώτη, αλλά και πάρα πολύ καλό φωτογράφο τοπίου. Το όνομά του, Max Malloy.

Ο Max Malloy, ένας καλλιτέχνης που γεννήθηκε στη Λετονία, πέρασε την παιδική του ηλικία κοντά στη Βαλτική Θάλασσα. Απολάμβανε τα ταξίδια για πολλά χρόνια, μέχρι που μια μέρα, αποφάσισε να προβάλλει την ομορφιά της Ιρλανδίας και να προκαλέσει συναισθήματά με τις εικόνες του. Πιστεύω ακράδαντα ότι με τη δουλειά του έχει τη μεγάλη ευκαιρία όχι μόνο να μοιραστεί με τους άλλους τις ομορφιές της φύσης αλλά και να εμπνεύσει τους ανθρώπους να αναζητήσουν περιπέτειες και ταξιδιωτικές εμπειρίες

 

 

 

Τα ταξίδια μάς κάνουν καλύτερους και η τέχνη της φωτογραφίας μάς πλάθει και μας δημιουργεί μια προσωπικότητα. Αυτός ο τύπος έχει συνδυάσει δύο από τους μεγαλύτερους έρωτες μου με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Ελπίζω την επόμενη φορά που θα μπορέσω να ταξιδέψω μέχρι την Ιρλανδία να επιστρέψω και εγώ με ένα τόσο εντυπωσιακό φωτογραφικό υλικό!.

 

 

 

 

 

 

Περισσότερη δουλεία του Max Malloy μπορείτε να παρακολουθήσετε σε Facebook, Instagram και στην προσωπική του ιστοσελίδα.