Η ViewSonic μας έστειλε μία από τις επαγγελματικές της οθόνες, προκειμένου να την δοκιμάσουμε, να την αξιολογήσουμε και να την κληρώσουμε σε έναν τυχερό από εσάς!

Ο Γιώργος παρουσίασε την ViewSonic VP2768a, ένα επαγγελματικό monitor το οποίο απευθύνεται σε οποιονδήποτε δημιουργό περιεχομένου που θέλει να έχει ένα σοβαρό εργαλείο μπροστά στα μάτια του.

 

 

Όπως είδαμε και στο βίντεο, η ViewSonic VP2768a διαθέτει panel τεχνολογίας IPS 27 ιντσών, για να βλέπουμε τα σωστά χρώματα και την ευκρίνεια των φωτογραφιών μας όπως αρμόζει στο επάγγελμά μας και έχει πιστοποίηση χρωματικής παλέτας Panton.

Αυτό σημαίνει ότι η οθόνη έρχεται καλιμπραρισμένη και στην πράξη έχουμε σωστά χρώματα στις φωτογραφίες και τα βίντεο μας και σε περίπτωση εκτύπωσης των εικόνων μας, τα χρώματα θα είναι ακριβώς τα ίδια με αυτά που βλέπουμε στην οθόνη. 

 

Το monitor έχει μοντέρνο σχεδιασμό, πρόκειται για μία στιβαρή κατασκευή, ενώ είναι και πρακτική αφού ρυθμίζεται κατά ύψος, κατά κλίση, καθώς και κάθετα, ώστε να ταιριάξει ακριβώς στις ανάγκες μας.

Υπάρχει επίσης η δυνατότητα για επεξεργασία φωτογραφιών, βίντεο ή άλλου περιεχομένου το οποίο απευθύνεται σε ανθρώπους με αχρωματοψία.

 

 

Αναλυτικά χαρακτηριστικά: 

Panel: IPS

Διαγώνιος: 27 "

Ανάλυση: QHD 2560x1440 

Αντίθεση: 1000 :1

Χρώματα: 16.7Μ

Color Space Support: 8 bits

Χρόνος Απόκρισης (GTG): 5 ms

Ρυθμός Ανανέωσης: 60 Hz

Aspect ratio: 16:9

Συνδεσιμότητα: DisplayPort, DisplayPort OUT ,mini DisplayPort, HDMI, USB-C, USB-B, USB-A, Ethernet LAN

 

Όπως είπαμε, ένας τυχερός από εσάς θα κερδίσει μία ίδια ViewSonic VP2768a. Για να πάρετε μέρος στην κλήρωση, ακολουθήστε τα βήματα στην σχετική μας δημοσίευση στο Instagram.

 

 

Στο σημείο αυτό θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τη ViewSonic για την εμπιστοσύνη της και τη δυνατότητα που μας δίνει να κληρώσουμε το συγκεκριμένο monitor σε έναν από εσάς.

Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που μας παρέχεται η ευκαιρία να σας δίνουμε τόσο χρήσιμα εργαλεία και ελπίζουμε τα δώρα να αυξάνονται όσο περνάει ο καιρός. 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ViewSonic VP2768a μπορείτε να βρείτε στην επίσημη σελίδα της ViewSonic, ενώ για περισσότερα νέα μπορείτε να επισκεφθείτε τα προφίλ της στο Facebook και στο Instagram