Η Cooph (Cooperative of Photography), γνωστή για τα προϊόντα ένδυσης και αξεσουάρ φωτογράφων, παρουσίασε ένα πρωτοποριακό φωτογραφικό γιλέκο διπλής όψης.

Πρόκειται για ένα κλασσικό γιλέκο, εμπλουτισμένο με αρκετή δόση τεχνολογίας και ανέσεων, ανάμεσα τους και εσωτερική θέρμανση!

 

 

"Τα κλασικά φωτογραφικά γιλέκα μπορεί να προσφέρουν άνεση και πρακτικότητα, χάνουν ωστόσο στο στιλιστικό κομμάτι", όπως υποστηρίζει η εταιρεία.

ο Heatable Photo Vest δημιουργήθηκε για τους μοντέρνους φωτογράφους, ένα γιλέκο χρήσιμο, πρακτικό αλλά ταυτόχρονα κομψό "

 

 

Πιο συγκεκριμένα, το πολωνικής κατασκευής γιλέκο είναι εξαιρετικά ελαφρύ και μπορεί να διπλωθεί. Έχει επένδυση από γούνα προβάτου και εσωτερικό σύστημα θέρμανσης, το οποίο αναλαμβάνει να ζεστάνει το σώμα από την περιοχή του θώρακα και την πλάτη, μέχρι και τις τσέπες.

 

 

Το σύστημα θέρμανσης τροφοδοτείται από μία μπαταρία 5.200 mAh, αποδίδοντας πέντε ώρες θέρμανσης, ενώ υπάρχει η δυνατότητα σύνδεσης του γιλέκου μέσω USB. Ο έλεγχος της θέρμανσης μπορεί να γίνει μέσω εφαρμογής σε smartphone, το οποίο συνδέεται με το γιλέκο μέσω Βluetooth dongle

 

 

Όπως ένα "κλασικό" φωτογραφικό γιλέκο, διαθέτει πλήθος αποθηκευτικών χώρων για τη μεταφορά εξοπλισμού και άλλων αντικειμένων.

 

 

Από την άλλη όψη, το γιλέκο έχει διαφορετικό σχεδιασμό και διατίθεται σε δύο χρώματα, μαύρο και navy.

 

 

Ακολουθεί βίντεο από το επίσημο κανάλι της Cooph στο YouTube

 

 

Η τιμή του COOPH Heatable Photo Vest ανέρχεται στα 389 ευρώ (συμπεριλαμβανομένων της μπαταρίας και του Bluetooth dongle) ή στα 299 ευρώ, χωρίς τα έξτρα.

 

 

Πώς σας φαίνεται ως ιδέα; Αξίζει η τιμή του για αυτά που προσφέρει;