Προκειμένου να πετύχεις στον χώρο της φωτογραφίας γάμου, απαραίτητη προϋπόθεση είναι να αποκτήσεις το δικό σου στυλ και να μάθεις πώς να το προωθείς αποτελεσματικά. Το σεμινάριο της Anna Roussos, που διεξάγεται στο πλαίσιο των Shape n' Light seminars, στοχεύει ακριβώς σε αυτά τα δύο καταλυτικά σημεία! Να σημειωθεί επίσης ότι υπάρχει δυνατότητα για αυτόματη μετάφραση με ακουστικά.

 

 

Ανάδειξε το στυλ σου και χτίσε γερά θεμέλια για μια επιτυχημένη φωτογραφική καριέρα

Η δημιουργία διαχρονικών και όμορφων γαμήλιων φωτογραφιών είναι μια ευαίσθητη διαδικασία που απαιτεί μεγάλη παρατηρητικότητα και εξάσκησή συγκέντρωση στην καλλιτεχνία του και η σύνδεση με τους ανθρώπους που φωτογραφίζει είναι αναγκαία ώστε ο φωτογράφος να αποτυπώσει την ομορφιά και την αγάπη του ζευγαριού με τον πιο κολακευτικό τρόπο. Η ικανότητα να αιχμαλωτίσεις μικρές ενδιάμεσες στιγμές να τις τυλίξεις σε όμορφες συνθέσεις, να γεμίσεις τις εικόνες με φυσικό λαμπερό φως είναι ένα σύνολο από δεξιότητες που μόνο ένας έμπειρος φωτογράφος γάμων και πραγματικός καλλιτέχνης μπορεί να εφαρμόσει.

Το δυσκολότερο επίτευγμα για κάθε καλλιτέχνη είναι να ανακαλύψει την προσωπική του καλλιτεχνική υπογραφή, το δικό του μοναδικό στυλ. Θα μοιραστώ μαζί σας τα βήματα μου στην αναζήτηση της δίκης μου φωτογραφικής ταυτότητας. Θα μιλήσουμε για τα βασικά στοιχεία της φωτογραφίας και για το πώς να τα χρησιμοποιήσετε ώστε να αναδείξετε τη δική σας προσέγγιση.

Παρόλα αυτά μόνο το ταλέντο δεν αρκεί για να καταφέρετε να προωθήσετε την τέχνη σας. Σήμερα πάρα ποτέ, που η γαμήλια φωτογράφιση αναπτύσσεται σαν κλάδος, δεν είναι πολύ εύκολο να ξεχωρίσετε και να προσφέρετε κάτι διαφορετικό. Μπορείτε όμως να δημιουργήστε μια επιτυχημένη επιχείρηση αν κατανοήσετε τι θέλετε και πώς να το πέτυχετε.

Το δεύτερο μέρος της παρουσίασης μου θα αφορά επιχειρηματικές συμβουλές και εργαλεία που με βοήθησαν να αναπτύξω την επιχείρηση μου σαν φωτογράφος και να την διατηρήσω δυνατή και ανταγωνιστική σε μια κορεσμένη αγορά όπως αυτή γύρω από τον γάμο.

Ημερομηνία: 01/4/2018
Ώρα: 10:00 - 12:30
Τιμή: 30.00 €

 

Για περισσότερες πληροφορίες και για να κλείσετε τη δική σας θέση επισκεφθείτε τη σελίδα των Shape n' Light seminars.

 

 

Σύντομο Βιογραφικό

Η Anna Roussos αποφοίτησε από το Ινστιτούτο Τηλεοπτικών και Ραδιοφωνικών Παραγωγών της Μόσχας ως σκηνοθέτιδα TV. Έχει εργαστεί σε πολλά τηλεοπτικά κανάλια πριν μετακομίσει στην Ελλάδα και ξεκινήσει τη δική της φωτογραφική επιχείρηση.

«Σήμερα με την ανάπτυξη της βιομηχανίας της φωτογράφησης γάμων, δεν είναι πολύ εύκολο να ξεχωρίσεις και να προσφέρεις κάτι διαφορετικό. Παρ’ όλα αυτά είναι εφικτό εάν γνωρίζεις ακριβώς αυτό που θέλεις και πώς να το επιτύχεις.»

Μέσα σε 2 χρόνια στην Ελληνική γαμήλια αγορά οι φωτογραφίες της Anna έγιναν αναγνωρίσιμες χάριν των δημοσιεύσεων σε κορυφαία blogs γάμου και περιοδικά, όπως Style Me Pretty, Grace Ormonde, Belle the Magazine, VOGUE UK, Brides Ukraine και άλλα.

«Έχω φωτογραφήσει πάνω από 200 γάμους, αυτή η εμπειρία μου έδωσε μία καταπληκτική γνώση, την οποία θα χαρώ να μοιραστώ μαζί σας. Η καλλιτεχνική προσέγγιση είναι το κλειδί, το οποίο εφαρμόζω σε ότι κάνω. Για εμένα είναι πολύ σημαντικό να καταγράφω τα πραγματικά συναισθήματα και να τα τυλίγω με όμορφες συνθέσεις, χρώματα, να γεμίζω τις φωτογραφίες με λάμψη και χρώμα.»

Σήμερα η Anna είναι υπερήφανο μέλος του καταλόγου “Little Black Book” του Style Me Pretty και οι φωτογραφίες της έχουν δημοσιευτεί πολλές φορές στα κορυφαία διεθνή γαμήλια blogs.