Λίγα λόγια για τον διαγωνισμό

Μετά την ιδιαίτερα περίεργη περίοδο της Καραντίνας που ζήσαμε, σας ζητήσαμε να φωτογραφίσετε αυτό που σας είχε λείψει περισσότερο! Μέσα από τον διαγωνισμό με τίτλο After Quarantine, μοιραστήκατε μαζί μας πολύ εντυπωσιακές λήψεις, με πράγματα, δραστηριότητες, ανρθώπους και ασχολίες που σας είχαν λείψει όλο αυτό τον καιρό με την Καραντίνα.

 

Οι συμμετοχές

Λίγες περισσότερες από 300 συμμετοχές έλαβαν μέρος στον διαγωνισμό και εμείς όπως κάθε φορά, ξεχωρίσαμε τις καλύτερες δέκα εικόνες. Αυτές που δηλαδή μας έκαναν μεγαλύτερη εντύπωση ή μας άρεσαν περισσότερο. Τον λόγο που θεωρούμε μία φωτογραφία καλή και άξια προς ανάδειξη, τον εξηγούμε κάθε δεύτερη εβδομάδα, μέσα από την σχετική εκπομπή Photolive στο YouTube!

Όλες οι νικήτριες φωτογραφίες του διαγωνισμού, αναδείχθηκαν από την κριτική επιτροπή και ανακοινώθηκαν ζωντανά στο κανάλι μας στο YouTube. Παρακάτω μπορείτε να δείτε το σχετικό βίντεο:

Μην ξεχάσετε να κάνετε εγγραφή και να πατήσετε και το καμπανάκι ώστε να λαμβάνετε ειδοποιήσεις κάθε φορά που ανεβάζουμε ένα νέο βίντεο ή βγαίνουμε "live" για κάποια εκπομπή!

 

Ο επόμενος διαγωνισμός

Με αφορμή την παγκόσμια ημέρα ποδηλάτου, ο επόμενος διαγωνισμός μας έχει τίτλο "Bikes"! Ένα ποδήλατο μπορεί να αποτελέσει πηγή έπνευσης ή την αφορμή για να σηκώσουμε την κάμερα και να φωτογραφίσουμε.

Εστιάστε λοιπόν σε ποδηλάτες, ποδήλατα, σε εξαρτήματα ή μέρη ποδηλάτου, δημιουργήστε μία θεματική φωτογράφιση, βγείτε για φωτογραφία δρόμου ή οτιδήποτε άλλο σκεφτείτε! Αρκεί να κυριαρχεί ή να συμπεριλαμβάνει το κάδρο σας έαν ποδήλατο.

Δηλώστε συμμετοχή εδώ!

 

Οι νικητές και οι νικήτριες λήψεις

Παρακάτω σας παρουσιάζουμε τη δεκάδα που ξεχώρισε και αναδείχθηκε από το πλήθος των συμμετοχών. Οι φωτογραφίες παρουσιάζονται με τυχαία σειρά και θεωρούνται όλες νικήτριες. Πατώντας στα ονόματα των νικητών, μπορείτε να επισκεφθείτε το προφίλ τού εκάστοτε δημιουργού, ώστε να δείτε περισσότερο φωτογραφικό υλικό του. Απολαύστε!

 

Η φωτογραφία ανήκει στον χρήστη Babis Beslemes

 

Η φωτογραφία ανήκει στον χρήστη Andreas Loukakis

 

Η φωτογραφία ανήκει στον χρήστη Diamantis Matthelis

 

Η φωτογραφία ανήκει στον χρήστη Dionisis Partheniadis

 

Η φωτογραφία ανήκει στον χρήστη Panagiotis Vassilopoulos

 

Η φωτογραφία ανήκει στον χρήστη John B. Simitopoulos

 

Η φωτογραφία ανήκει στον χρήστη Dimitris Ntafos

 

Η φωτογραφία ανήκει στον χρήστη Αναστασία Καβαρδίνα

 

Η φωτογραφία ανήκει στον χρήστη Vasilis Moustakas

 

Η φωτογραφία ανήκει στον χρήστη Αντώνης Παπακωνσταντίνου

 

Ακολουθήστε τους φωτογράφους που σας αρέσουν και ενημερωθείτε για τους ενεργούς διαγωνισμούς στην σελίδα των διαγωνισμών!