Λίγα λόγια για τον διαγωνισμό

Έπειτα από την πολύ ένθερμη ανταπόκρισή σας στο Banana Photo Challenge, υπήρχε πολύ μεγάλη περιέργεια για την πορεία τού δεύτερου Photo Challenge το οποίο αυτή τη φορά είχε θέμα το πιρούνι. Τι σημαίνει αυτό; Ότι κάθε συμμετοχή θα έπρεπε να περιλαμβάνει μόνο ένα πιρούνι το οποίο θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στο κάδρο. Ένα θέμα που απαιτεί μπόλικη φαντασία και δημιουργικότητα!

 

Οι συμμετοχές

Η ποικιλομορφία των συμμετοχών ήταν τεράστια, καθώς μαζί με το πιρούνι συνδυάσατε πολλά διαφορετικά αντικείμενα στο κάδρο, με διαφορετικές φωτογραφικές τεχνικές. Είδαμε low key, high key, light painting, αφαιρετικά κάδρα, εκπληκτικές σκιές και σιλουέτες. Ο καθένας χρησιμοποίησε τη φαντασία του με τον δικό του τρόπο προκειμένου να αποτυπώσει την ιδέα που είχε στο μυαλό του. Συγχαρητήρια σε όλους!

Όλες οι νικήτριες φωτογραφίες του διαγωνισμού, αναδείχθηκαν από την κριτική επιτροπή και ανακοινώθηκαν μέσα από τη ζωντανή εκπομπή Photolive στο κανάλι μας στο YouTube. Παρακάτω μπορείτε να δείτε το σχετικό βίντεο:

 

 

Μην ξεχάσετε να κάνετε εγγραφή και να πατήσετε και το καμπανάκι ώστε να λαμβάνετε ειδοποιήσεις κάθε φορά που ανεβάζουμε ένα νέο βίντεο ή βγαίνουμε "live" για κάποια εκπομπή!

 

Το επόμενο Photo Challenge

Συνεχίζοντας στο ίδιο μοτίβο, το επόμενο Photo Challenge έχει θέμα μία πιπεριά. Η πιπεριά αυτή μπορεί να ανήκει σε όποιο είδος εσείς επιθυμείτε, καθώς δεν υπάρχει περιορισμός όσον αφορά το χρώμα ή το σχήμα της πιπεριάς. Ο μόνος κανόνας που πρέπει να τηρηθεί είναι να αποτελεί το καθαρά πρωταγωνιστικό στοιχείο στο κάδρο σας, εάν ει δυνατόν και το μοναδικό.

Δηλώστε συμμετοχή στο Pepper Photo Challenge

 

Ο επόμενος διαγωνισμός

Μπορεί να Photo Challenges να αγαπήθηκαν ιδιαίτερα από εσάς, ωστόσο εσείς οι ίδιοι μας ζητήσατε να διεξάγουμε ταυτόχρονα και τους κλασσικούς μας φωτογραιφικούς διαγωνισμούς όπως κάναμε τόσα χρόνια. Γι' αυτό το λόγο, παράλληλα με το Pepper Photo Challenge θα τρέξει και ο διαγωνισμός After Quarantine. Ένα θέμα αρκετά ελεύθερο στο οποίο λαμβάνοντας υπόψιν τις ιδιαίτερες συνθήκες των ημερών, σας καλούμε να φωτογραφίσετε ό,τι σας έλειψε περισσότερο τις ημέρες αυτές που βρισκόσασταν αναγκαστικά μέσα στο σπίτι. Μπορεί να είναι ένα τοπίο, ένα αντικείμενο, κάποια δραστηριότητα... οτιδήποτε εσείς πεθυμήσατε περισσότερο!

Δηλώστε συμμετοχή στον After Quarantine

 

Οι νικητές και οι νικήτριες λήψεις

Παρακάτω σας παρουσιάζουμε τη δεκάδα που ξεχώρισε και αναδείχθηκε από το πλήθος των συμμετοχών. Οι φωτογραφίες παρουσιάζονται με τυχαία σειρά και θεωρούνται όλες νικήτριες. Πατώντας στα ονόματα των νικητών, μπορείτε να επισκεφθείτε το προφίλ τού εκάστοτε δημιουργού, ώστε να δείτε περισσότερο φωτογραφικό υλικό του. Απολαύστε!

 

Η φωτογραφία ανήκει στον χρήστη Eirini Aeraki

 

Η φωτογραφία ανήκει στον χρήστη Pinelopi Theotikou

 

Η φωτογραφία ανήκει στον χρήστη Ada Davari

 

Η φωτογραφία ανήκει στον χρήστη Dimitrios Papadopoulos

 

Η φωτογραφία ανήκει στον χρήστη Dimitris Mantelos

 

Η φωτογραφία ανήκει στον χρήστη Lena Xaralampopoulou

 

Η φωτογραφία ανήκει στον χρήστη Babis Beslemes

 

Η φωτογραφία ανήκει στον χρήστη Tom Platonis

 

Η φωτογραφία ανήκει στον χρήστη Maria Kesidou

 

Η φωτογραφία ανήκει στον χρήστη Christos Mina

 

Ακολουθήστε τους φωτογράφους που σας αρέσουν και ενημερωθείτε για τους ενεργούς διαγωνισμούς στην σελίδα των διαγωνισμών!