Λίγα λόγια για τον διαγωνισμό

Ο τελευταίος διαγωνισμός του 2019, αν και είχε θέμα τα Χριστούγεννα και τις γιορτινές ημέρες, αφήσαμε αρκετά ελεύθερη την θεματολογία του. Με τίτλο Best Christmas Photo λοιπόν, αφήσαμε εσάς να επιλέξετε τις καλύτερες χριστουγεννιάτικες λήψεις σας και να τις μοιραστείτε μαζί μας!

 

Οι συμμετοχές

Φυσικά οι φωτογραφίες στην σελίδα των συμμετοχών ήταν σε γιορτινό κλίμα με λαμπάκια, στολίδια, στολισμένους δρόμους κτλ. Οι κριτική ομάδα του διαγωνισμού ξεχώρισε τις καλύτερες λήψεις και τις ανακοίνωσε μέσα από τη ζωντανή εκπομπή Photolive στο κανάλι μας στο YouTubeΠαρακάτω μπορείτε να δείτε το σχετικό βίντεο.

 

 

Μην ξεχάσετε να κάνετε εγγραφή και να πατήσετε και το καμπανάκι ώστε να λαμβάνετε ειδοποιήσεις κάθε φορά που ανεβάζουμε ένα νέο βίντεο ή βγαίνουμε "live" για κάποια εκπομπή!

 

Ο επόμενος διαγωνισμός

Για το πρώτο θέμα του 2020 θα χρειαστεί να πάτε μια νυχτερινή βόλτα για να αποτυπώσετε τον ουρανό! Προσοχή! Μη δώσετε σημασία μόνο στον ουρανό, αλλά προσπαθήστε να συμπεριλάβετε στο κάδρο σας και άλλα στοιχεία τα οποία θα συμπληρώσουν την εικόνα σας. Καλές νυχτερινές λήψεις!

 

Δηλώστε συμμετοχή στον διαγωνισμό Night Sky εδώ!

 

Δείτε επίσης το Phototalk που κάναμε πρόσφατα με τον Κωνσταντίνο Θεμελή γύρω από την Αστροφωτογραφία. Ελπίζουμε να σας εμπνεύσει και να σας ενημερώσει-εκπαιδεύσει προκειμένου να δημιουργήσετε τις δικές σας λήψεις του νυχτερινού ουρανού!

 

 

Οι νικητές και οι νικήτριες λήψεις

Παρακάτω σας παρουσιάζουμε τη δεκάδα που ξεχώρισε και αναδείχθηκε από το πλήθος των συμμετοχών. Οι φωτογραφίες παρουσιάζονται με τυχαία σειρά και θεωρούνται όλες νικήτριες.

Πατώντας στα ονόματα των νικητών, μπορείτε να επισκεφθείτε το προφίλ τού εκάστοτε δημιουργού, ώστε να δείτε περισσότερο φωτογραφικό υλικό του. Απολαύστε!

 

Η φωτογραφία ανήκει στον χρήστη Lila Frenopoulou

 

Η φωτογραφία ανήκει στον χρήστη Ersi Drosou

 

Η φωτογραφία ανήκει στον χρήστη Eleni Argyriou

 

Η φωτογραφία ανήκει στον χρήστη Ada Davari

 

Η φωτογραφία ανήκει στον χρήστη John Triantafillopoulos

 

Η φωτογραφία ανήκει στον χρήστη Taken By Icarus

 

Η φωτογραφία ανήκει στον χρήστη ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΡΟΚΟΣ

 

Η φωτογραφία ανήκει στον χρήστη George Lazaridis

 

Ακολουθήστε τους φωτογράφους που σας αρέσουν και ενημερωθείτε για τους ενεργούς διαγωνισμούς στην σελίδα των διαγωνισμών!