Σε προηγούμενο άρθρο σας είχαμε ενημερώσει για το νέο σεμινάριο του Θανάση Σταυράκη και την κλήρωση που κάναμε μαζί με το περιοδικό Photonet για έναν τυχερό από όλους εσάς!

Πρόκειται για ένα σεμινάριο που θα πραγματοποιηθεί από τον επικεφαλής φωτορεπόρτερ του Associated Press στην Αθήνα σε συνεργασία με περιοδικό Photonet!

Φυσικά ίσως είδατε και το Phototalk που κάναμε στα πλαίσια αυτού του σεμιναρίου φωτογραφίας δρόμου και φωτοειδησεογραφίας.

 

 

Για να μπείτε στην κλήρωση το μόνο που είχατε να κάνετε ήταν απλώς ένα σχόλιο στην σχετική δημοσίευση που σας είχαμε κατευθύνει. Περισσότερα από 110 άτομα από όλους εσάς αφήσατε τα σχόλια σας και μπήκατε στην κλήρωση!

 

 

Η κλήρωση λοιπόν έγινε!

Ένας από τους επισκέπτες της ανοιχτής συνάντησης του σεμιναρίου που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 09/10 στην αίθουσα σεμιναρίων του περιοδικού, καλέστηκε να πει έναν τυχαίο αριθμό!

Αυτός ο αριθμός ανήκει στο σχόλιο της Eleni Kelagia η οποία είναι η τυχερή νικήτρια που θα παρακολουθήσει το σεμινάριο δωρεάν! Ευχόμαστε στην Ελένη να ευχαριστηθεί το σεμινάριο και είμαστε σίγουροι πως θα αποκομίσει πολλά από αυτό!

 

Στους υπόλοιπους ευχόμαστε καλή επιτυχία σε κάποια επόμενη κλήρωση! Εάν θέλετε να κλείσετε τη θέση σας για το σεμινάριο ενημερωθείτε αναλυτικά εδώ ή στο τηλέφωνο 210 83 20 834!