Μέσα από το hashtag #photocontestgr στο Instagram, λαμβάνουμε καθημερινά περισσότερες από 350 φωτογραφίες! Από εκεί, επιλέγουμε και βραβεύουμε καθημερινά τις καλύτερες εικόνες τις οποίες αναδημοσιεύουμε στο προφίλ μας.

Αυτή την εβδομάδα, τον τίτλο τής Photo of the Week κερδίζει ο @spyros_kal με την παρακάτω ενδιαφέρουσα φωτογραφία δρόμου!

 

 

Κριτική φωτογραφίας

"Μία αρκετά ενδιαφέρουσα φωτογραφία δρόμου κερδίζει τον τίτλο της photo of the week αυτής της εβδομάδας. Από μία πολύ σωστή οπτική γωνία, ο φωτογράφος κατάφερε να καταγράψει επιτυχημένα τις εντυπωσιακές αντανακλάσεις που δημιουργούν τα λιμνάζουσα νερά του δρόμου. Το soft φως που πέφτει πάνω από το υπόστεγο σε συνδυασμό με τα πολύχρωμα graffiti και τα υπόλοιπα urban στοιχεία, δημιουργούν μία καλή σύνθεση. Τέλος, πάντα βοηθάει η ύπαρξη ανθρώπινης ζωής στο κάδρο μας, αφού το μάτι του θεατή θα αναζητήσει να την βρει."

 

Παρακάτω σας παρουσιάζουμε μία επιλογή εικόνων από τη συνολική δουλειά του @spyros_kal που επιλέξαμε για εσάς.

 

Βάλτε και εσείς το hashtag #photocontestgr στις φωτογραφίες που δημοσιεύετε στο Instagram και μοιραστείτε τις λήψεις σας με τη μεγαλύτερη ελληνική φωτογραφική κοινότητα. Ίσως η επόμενη Photo of the week να είναι μία δικιά σας εικόνα! 

Μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στο Instagram για να βλέπετε τις καλύτερες λήψεις που λαμβάνουμε καθημερινά στο #photocontestgr!