Το ολοκαίνουριο τεύχος του περιοδικού Photonet κυκλοφορεί και περιέχει τις νικήτριες φωτογραφίες του Photonet - Photo Contest διαγωνισμού με θέμα Concerts!

Εκτός αυτού όμως, όπως κάθε φορά, οι σελίδες του νέου τεύχους περιέχουν πλούσια φωτογραφική ύλη και θεματολογία για όλα τα νέα γύρω από το imaging!

 

 

Πάρτε μία μικρή γεύση και βρείτε το σε όλα τα περίπτερα μόνο με 4 ευρώ.

Παρακάτω σας παρουσιάζουμε το "ηλεκτρονικό ξεφύλλισμα", όπως το παρουσίασε το περιοδικό!

 

 

28ος ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ PHOTONET – PHOTOCONTEST: CONCERTS

Το ελληνικό καλοκαίρι δίνει πληθώρα ευκαιριών για λήψεις συναυλιών, το θέμα ωστόσο κάθε άλλο παρά εύκολο είναι.

Η αλήθεια είναι πως οι επιδόσεις σας στο νέο φωτογραφικό διαγωνισμό που ετοιμάσαμε, σε συνεργασία με το Photo Contest, ήταν εξαιρετικά ικανοποιητικές: παρουσιάζουμε τους νικητές, καθώς και το σκεπτικό της επιλογής τους!

 

 

ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Αφιέρωμα 25 σελίδων!

Ο συνεργάτης μας Ηλίας Παπαδόπουλος καταγράφει τις σημαντικότερες στιγμές στην ιστορία της υποβρύχιας φωτογραφίας, ενώ ο Κωνσταντίνος Βατικιώτης σάς παρέχει πολύτιμες συμβουλές για τις δικές σας λήψεις το φετινό καλοκαίρι, και βουτάει στη θάλασσα μαζί με τις Fujifilm FinePix XP120, Nikon Coolpix W300 και Panasonic Lumix DC-FT7 για να συγκρίνει τις επιδόσεις τους!

 

 

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΚΟΥΒΑ

Τον περασμένο Δεκέμβριο, o συνεργάτης μας Ανδρέας Καμουτσής εκπλήρωσε μια από τις μεγαλύτερες προσωπικές του επιθυμίες: να επισκεφθεί το μακρινό νησί, που βρίσκεται στην κεντρική Αμερική.

Σ’ αυτό το ταξίδι είχε συντροφιά του τη νέα Fujifilm X-T3, που μαζί με τρεις zoom φακούς και έναν σταθερό, τον βοήθησαν να κινηθεί αθόρυβα κι ανάλαφρα στους δρόμους της Αβάνας και του Τρινιδάδ για 24 ολόκληρες ημέρες!

 

 

ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΜΠΑΓΚΟΓΚ

Καυσαέριο, φασαρία (όχι όμως κορναρίσματα), μποτιλιάρισμα, μηχανάκια να κάνουν ελιγμούς στο πεζοδρόμιο - κι όλα αυτά μέσα σε αφόρητη ζέστη και υγρασία. "Σε λάθος πόλη ταξίδεψα;" αναρωτήθηκε ο Ανδρέας Κατσικούδης.

"Όχι", είναι η απάντηση! Γιατί, στην ίδια ακριβώς πόλη, είδε υπέροχα, καταπράσινα και πεντακάθαρα πάρκα, με φροντισμένες τουαλέτες, βουδιστικούς ναΐσκους, φύλακες και όργανα γυμναστικής. Συνάντησε επίσης κόσμο όλων των ηλικιών να τρέχει ή να κάνει βάρη, διατάσεις, τάι τσι, γιόγκα ή χορό - και στο βάθος φαίνονταν ουρανοξύστες απαράμιλλης αρχιτεκτονικής!

 

 

SUMMER CLICK 2019

Tι χρειάζομαι για τις διακοπές μου;

Στο άρθρο που ετοιμάσαμε, θα βρείτε όλες τις απαντήσεις: από drones μέχρι gimbals και από action κάμερες μέχρι υποβρύχιες!

 

 

ΣΠΟΥΔΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ 2019-2020

Η καριέρα στη φωτογραφία είναι γεμάτη προκλήσεις: η απόφαση για σπουδές, στο συγκεκριμένο τομέα, είναι μια από τις σημαντικότερες που πρέπει να λάβει ένας νέος άνθρωπος!

Διαβάστε αναλυτικά τι προτείνουν (αλφαβητικά) ο Απόστολος Ζερδεβάς της FOCUS και ο Πλάτωνας Ριβέλλης από το Φωτογραφικό κύκλο.

 

 

EISA MAESTRO 2019: ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΙΚΗΤΕΣ

O φετινός φωτογραφικός διαγωνισμός EISA ΜΑΕSTRO με θέμα «Power», ολοκληρώθηκε.

Στο τεύχος αυτό θα μάθετε τους τρεις εθνικούς νικητές. Οι διεθνείς θα παρουσιαστούν στο πρώτο φθινοπωρινό Photonet!

 

 

PHOTO SUNDAY ΑΠΡΙΛΙΟΥ - ΜΑΪΟΥ: ΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ & ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΜΑΣ!

9 φωτογραφικές ομάδες / 9 πόλεις / 24 ώρες / 1 θέμα / 1 φωτογραφία!

Δείτε τις καλύτερες εικόνες από τους διαγωνισμούς Photo Sunday των παραπάνω μηνών, οι οποίοι είχαν θέμα ''Πάσχα/Λαμπρή'' και «Φωτογραφικό Ημερολόγιο» αντίστοιχα.

 

 

Photonet 2016: Κυκλοφορεί από την 1η Αυγούστου! Δικό σας με ένα κλικ!