Λίγα λόγια για τον διαγωνισμό

Πριν 2 εβδομάδες σας ανακοινώσαμε τον διαγωνισμό Macro Photography! Ένα αρκετά δύσκολο και εξειδικευμένο θέμα φωτογραφίας, που όμως μπορεί να μας αποφέρει μοναδικά εντυπωσιακές φωτογραφίες.

 

Οι συμμετοχές

Όπως ήταν αναμενόμενο, ο αριθμός των συμμετοχών κρατήθηκε σε χαμηλά, για τα δεδομένα μας, επίπεδα και δεν ξεπέρασε τις 350 φωτογραφίες. Ωστόσο, το επίπεδο συγκριτικά με τον όγκο συμμετοχών, ήταν πολύ ανώτερο του προσδοκώμενου. Αναμενόμενο θα πει κάποιος, αφού όσοι έχουν μπει στην διαδικασία να επενδύσουν χρήματα σε έναν macro φακό, συνήθως έχουν πάρει την μακροφωτογραφία αρκετά ζεστά και είναι πολύ εξοικειωμένοι με το θέμα.

 

Η ανάδειξη των νικητών

Για την ανάδειξη των νικητήριων λήψεων, όπως πάντα, υπεύθυνη ήταν η κριτική επιτροπή. Φυσικά, η πρώτη ανακοίνωση έγινε μέσα από τη ζωντανή εκπομπή Photolive στο κανάλι μας στο YouTube, στην οποία μαζί σχολιάσαμε και συζητήσαμε κάθε μία λήψη. Παρακάτω μπορείτε να δείτε το σχετικό βίντεο.

 

Μην ξεχάσετε να κάνετε εγγραφή και να πατήσετε και το καμπανάκι ώστε να λαμβάνετε ειδοποιήσεις κάθε φορά που ανεβάζουμε ένα νέο βίντεο ή βγαίνουμε "live" για κάποια εκπομπή!

 

Οι επόμενοι διαγωνισμοί

Reflections
"Ένα απλό και αγαπημένο θέμα το οποίο μπορεί να συνδυαστεί πολύ εύκολα με ό,τι επιθυμείτε! Ο τίτλος του διαγωνισμού είναι "Αντανακλάσεις" και καλείστε να τις εντοπίσετε και να τις αποτυπώσετε με έναν πρωτότυπο και ενδιαφέρον τρόπο, με τον φωτογραφικό φακό σας! Ειδικά τις βροχερές αυτές μέρες, το νερό μπορεί να λειτουργήσει ως βοηθητικός παράγοντας στην προσπάθειά σας!" Δηλώστε συμμετοχή!

 

- Food Photography
Μιας και πλησιάζουν γιορτινές μέρες, ένα στοιχείο το οποίο έχει συνδυαστεί με αυτές είναι... το φαγητό! Το θέμα για τον νέο μας διαγωνισμό στρέφεται γύρω από το φαγητό και το Food Photography και ζητάμε από εσάς να επιλέξετε και να μας στείλετε τις καλύτερες και πιο ...νόστιμες λήψεις σας! Αφήστε τη φαντασία σας ελεύθερη και φωτογραφήστε!" Δηλώστε συμμετοχή!

 

Οι νικητές και οι νικήτριες λήψεις

Παρακάτω σας παρουσιάζουμε τη δεκάδα που ξεχώρισε και αναδείχθηκε από το πλήθος των συμμετοχών. Οι φωτογραφίες παρουσιάζονται με τυχαία σειρά και θεωρούνται όλες νικήτριες.

Πατώντας στα ονόματα των νικητών, μπορείτε να επισκεφθείτε το προφίλ τού εκάστοτε δημιουργού, ώστε να δείτε περισσότερο φωτογραφικό υλικό του. Απολαύστε!

 

Η φωτογραφία ανήκει στον χρήστη Μάκης Μπήτος

 

Η φωτογραφία ανήκει στον χρήστη Ιβάν Κιζ

 

Η φωτογραφία ανήκει στον χρήστη Dim Pol

 

Η φωτογραφία ανήκει στον χρήστη Diamantis Matthelis

 

Η φωτογραφία ανήκει στον χρήστη ΜΑΝΟΣ Χ.

 

Η φωτογραφία ανήκει στον χρήστη Maria Manavi

 

Η φωτογραφία ανήκει στον χρήστη Iro Kiorapostolou

 

Η φωτογραφία ανήκει στον χρήστη ΦΩΤΗΣ ΚΑΤΣΙΟΥΛΑΣ

 

Η φωτογραφία ανήκει στον χρήστη George Spanoudakiss

 

Η φωτογραφία ανήκει στον χρήστη Michalis Lipakis

 

Πέρα από τις 10 φωτογραφίες που ξεχώρισαν ως νικήτριες του διαγωνισμού, αυτή τη φορά δώσαμε και βραβεία πρωτοτυπίας σε μία ακόμη φωτογραφία, κάτι που ευελπιστούμε να γίνει θεσμός στους διαγωνισμούς μας. Θα "βραβεύουμε" επίσης, και μία φωτογραφία ως την πιο αστεία-περίεργη-άκυρη ή πρωτότυπη λήψη από το πλήθος των συμμετοχών. Χωρίς πολλά λόγια, σας παρουσιάζουμε την εν λόγο συμμετοχή:

 

Η φωτογραφία ανήκει στον χρήστη Nick Paschalis

 

Ακολουθήστε τους φωτογράφους που σας αρέσουν και ενημερωθείτε για τους ενεργούς διαγωνισμούς στην σελίδα των διαγωνισμών!