Ο τελευταίος διαγωνισμός της σεζόν ήταν ένα ακόμα Photo Challenge, το 5ο συνολικά, το οποίο είχε ως πρωταγωνιστές τα αυγά! Αναμφίβολα μία ιδιαίτερη φωτογραφική πρόκληση στην οποία λάβαμε λίγο περισσότερες από 100 φωτογραφίες.

 

Οι συμμετοχές

Το θέμα του διαγωνισμού ήταν πολύ συγκεκριμένο και ιδιαίτερα απαιτητικό, όπως τα περισσότερα Photo Challenges άλλωστε. Σας ζητήσαμε να φωτογραφίσετε κάποιο αυγό και για την ακρίβεια, να συμπεριλάβετε στο κάδρο σας όσα αυγά θέλετε, αρκεί να ήταν μόνο αυτά, και κανέναν άλλο στοιχείο τού κάδρου να μην έπαιζε πρωταγωνιστικό ρόλο σε αυτό. Οι 112 συμμετοχές μπορεί να φαίνονται λίγες, ωστόσο έχουμε ξαναπεί ότι τα Photo Challenges δεν ξεχωρίζουν για το πλήθος των συμμετοχών, αλλά για την ποιότητά τους!

 

Τα βραβεία του διαγωνισμού 

Όπως θα είχατε δει και στην καρτέλα "βραβεία" του διαγωνισμού, τα τρία δώρα για τους μεγάλους νικητές, είχαν συνολική αξίας 300€! Πιο συγκεκριμένα:

- Ο 1ος νικητής κέρδισε μία εκτύπωση σε Metal Print διαστάσεων 50x70cm για οποιαδήποτε φωτογραφία της επιλογής του, αξίας 140€.

- Ο 2ος νικητής κέρδισε μία εκτύπωση σε Fine Art χαρτί διαστάσεων 50x70cm για οποιαδήποτε φωτογραφία της επιλογής του, αξίας 94€.

- Ο 3ος νικητής κέρδισε μία εκτύπωση σε Plex Block διαστάσεων 20x15 και πάχους 3cm για οποιαδήποτε φωτογραφία της επιλογής του, αξίας 60€.

Όλα τα δώρα είναι μία χορηγία της Albumake και της Colordrop, τους οποίους και ευχαριστούμε πολύ!

 

Η επιλογή των νικητών

Όλες οι φωτογραφίες που αναδείχθηκαν ως οι 10 καλύτερες του διαγωνισμού, επιλέχτηκαν από την κριτική επιτροπή της ομάδας μας.

Ωστόσο, οι 3 μεγάλοι νικητές οι οποίοι κέρδισαν και τα βραβεία του διαγωνισμού, αναδείχθηκαν μετά από LIVE ψηφοφορία που κάναμε ζωντανά στο κανάλι μας στο YouTube, κατά τη διάρκεια της ανακοίνωσης και της παρουσίασης των εικόνων. 

Παρακάτω μπορείτε να δείτε το σχετικό βίντεο:

 

 

Οι νικητές και οι νικήτριες φωτογραφίες

Ξεκινώντας από τους τρεις μεγάλους νικητές, παρακάτω σας παρουσιάζουμε όλες τις φωτογραφίες που ξεχώρισαν και αναδείχθηκαν από το πλήθος των συμμετοχών.  

Πατώντας στα ονόματα των νικητών, μπορείτε να επισκεφθείτε το προφίλ τού εκάστοτε δημιουργού, ώστε να δείτε περισσότερο φωτογραφικό υλικό του. Απολαύστε!

 

1ος μεγάλος νικητής: Θεόδωρος Κίτσος

Κερδίζει μία εκτύπωση σε Metal Print διαστάσεων 50x70cm για οποιαδήποτε φωτογραφία της επιλογής του, αξίας 140€.

 

2ος μεγάλος νικητής: Σουεϋι Σεν

Κερδίζει μία εκτύπωση σε Fine Art χαρτί διαστάσεων 50x70cm για οποιαδήποτε φωτογραφία της επιλογής του, αξίας 94€.

 

3ος μεγάλος νικητής: Panagiotis Markopoulos

Κερδίζει μία εκτύπωση σε Plex Block διαστάσεων 20x15 και πάχους 3cm για οποιαδήποτε φωτογραφία της επιλογής του, αξίας 60€.

 

Ακολουθούν οι υπόλοιπες λήψεις που έφτασαν στη δεκάδα του διαγωνισμού. Για εμάς και αυτοί παραμένουν νικητές του διαγωνισμού, αφού οι φωτογραφίες τους ήταν από τις καλύτερες του διαγωνισμού!

Δείτε τις λήψεις και μην ξεχάσετε να επισκεφθείτε τα προφίλ των φωτογράφων για να δείτε ακόμη περισσότερο υλικό τους.

 

Η φωτογραφία ανήκει στον χρήστη Σοφία Καραγιαννίδου

 

Η φωτογραφία ανήκει στον χρήστη Κατερίνα Λευθεριώτη

 

Η φωτογραφία ανήκει στον χρήστη Δημήτρης Βεντούρης

 

Η φωτογραφία ανήκει στον χρήστη Zoi Xatzopoulou

 

Η φωτογραφία ανήκει στον χρήστη Ada Davari

 

Η φωτογραφία ανήκει στον χρήστη Vivi Kotoula

 

Η φωτογραφία ανήκει στον χρήστη Dimitrios Papadopoulos

 

Ακολουθήστε τους φωτογράφους που σας αρέσουν και ενημερωθείτε για τους ενεργούς διαγωνισμούς στην σελίδα των διαγωνισμών!

Ευχαριστούμε για ακόμη μία φορά τους χορηγούς Albumake Colordrop που βράβευσαν τους νικητές με τα δώρα τους.