Η νέα εφαρμογή της Adobe, Photoshop Camera είναι έτοιμη και έκανε το ντεμπούτο της, πριν λίγες ήμερες. Πρόκειται για μια δωρεάν εφαρμογή φωτογραφικής μηχανής AI για iOS και Android που υπόσχεται να ανεβάσει τις φωτογραφίες σας στο επόμενο επίπεδο.

Σε αντίθεση με ορισμένες από τις άλλες εφαρμογές της Adobe που φέρουν το όνομα του Photoshop η παραδοσιακή επεξεργασία φωτογραφιών παίζει πολύ μικρό ρόλο στη νέα εφαρμογή Photoshop Camera. Στην συγκεκριμένη εφαρμογή σκοπός τους είναι να χρησιμοποιήσουν την τεχνολογία Sensei AI, μια τεχνολογία που χρησιμοποιείται για να ενσωματώσει άμεσα στις φωτογραφίες σας εφέ και φίλτρα πριν και μετά τη λήψη. Όπως είναι η αντικατάσταση του ουρανού/φόντου και πολλά ακόμη.

 


Όσον αφορά την πραγματική επεξεργασία φωτογραφιών, το AI παίζει επίσης ρόλο και εκεί. Χρησιμοποιώντας το εργαλείο Magic Wand tool, το Photoshop Camera θα διορθώσει αυτόματα τον φωτισμό, θα αφαιρέσει την παραμόρφωση και θα εφαρμόσει όλες τις τροποποιήσεις που χρειάζονται οι φωτογραφίες σας, αυτόματα.


Ακολουθεί μια γρήγορη εισαγωγή στην εφαρμογή από το κανάλι της Adobe στο YouTube:


Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με την εφαρμογή ή αν θέλετε να την εγκαταστήσετε, μεταβείτε στον ιστότοπο της Adobe ή πραγματοποιήστε λήψη από το iOS App Store ή το Google Play. Προς το παρόν, μόνο τα νεότερα μοντέλα Pixel, Galaxy και OnePlus υποστηρίζονται επίσημα από την πλευρά του Android, αλλά αναμένουμε ότι η λίστα θα συνεχίσει να επεκτείνεται καθώς η εφαρμογή κερδίζει δημοτικότητα.

 

Πηγή: PetaPixel