Μετά τη μεγάλη συμμετοχή καλλιτεχνών και επισκεπτών που είχε το 1ο Chania International Photo Festival, η Blank Wall Gallery, με συνδιοργανωτή το Δήμο Χανίων, ανακοινώνει το 2ο Chania International Photo Festival, το οποίο θα φιλοξενήσει έργα φωτογράφων από περισσότερες από 100 χώρες από όλο τον κόσμο. 

Το φεστιβάλ θα διεξαχθεί από 16 Αυγούστου έως 24 Αυγούστου, στην πιο υψηλή τουριστική περίοδο του καλοκαιριού, στο Μεγάλο Αρσενάλι (Κέντρο Αρχιτεκτονικής Μεσογείου), στο Παλιό Λιμάνι των Χανίων. Ένα κτίριο του 1590 που έχει αναπαλαιωθεί πλήρως και φιλοξενεί κάθε χρόνο τις σημαντικότερες πολιτιστικές δραστηριότητες της πόλης.

Ο Δήμος Χανίων έχει παραχωρήσει όλους τους χώρους του ΚΑΜ για τις ανάγκες του Φεστιβάλ κατά τη διάρκεια του οποίου θα πραγματοποιούνται διάφορες δράσεις

 

 

Το Chania International Photo Festival καλεί φωτογράφους από όλο τον κόσμο να υποβάλλουν τα έργα τους, μέχρι τις 31 Μαΐου 2019. Οι φωτογραφίες που θα παρουσιαστούν θα επιλεγούν από Διεθνή κριτική επιτροπή.

 

Camilla Kidd # UK # Lady in Red (Travelling)

 

Dane Strom # Mexico # The Masked Zayacos of Ajijic, Mexico

 

Nikos Chrysoulis # Greece # New Year's Eve, Thessaloniki (Street Photography)

 

Carmen Yahchouchi # Mali # Victoria (Landscape)

 

Amer Farah # Lebanon # Happy Girl

 

Οι φωτογράφοι που θέλουν να υποβάλλουν τη δουλειά τους μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε 16 κατηγορίες. Όλοι οι όροι και οι προϋποθέσεις, καθώς και ο τρόπος υποβολλής είναι αναρτημένα στην ιστοσελίδα του Φεστιβάλ!