Ένας φωτογράφος που έκανε καγιάκ στα νερά γύρω από το Βανκούβερ είχε μια απίστευτη εμπειρία με μια ομάδα δολοφονικών φαλαινών που οδήγησε σε μια σειρά ονειρεμένων φωτογραφιών.

Στις 10 Μαΐου, ο Liam Brennan βρισκόταν στο νερό για ένα χαλαρό καγιάκ όταν έκανε τις φωτογραφίες της ζωής του, που δείχνουν τις τεράστιες φάλαινες να κολυμπούν μπροστά από το Βανκούβερ!

"Κοίταξα τον ορίζοντα και είδα τη μεγάλη ψηλή πλάτη της αρσενικής φάλαινας και αμέσως κατάλαβα ότι τα όνειρά μου έγιναν πραγματικότητα", λέει στο PetaPixel.

 

 

Ο Brennan λέει ότι είδε την ομάδα δολοφονικών φαλαινών περίπου ένα χιλιόμετρο μακριά, αλλά μετά κολύμπησαν κάτω από το νερό και εμφανίστηκαν μόλις δέκα έως δεκαπέντε μέτρα μακριά από το καγιάκ του.

"Σε ένα σημείο ήμουν περικυκλωμένος, είχα δύο μεγάλες αρσενικές φάλαινες με ψηλές πλάτες που ήταν μεγαλύτερες από μένα. Ξέρω ότι δεν έχουν σκοτώσει ή επιτεθεί πολλές φορές σε ανθρώπους αλλά ήμουν αρκετά νευρικός", προσθέτει.

 

 

Ο Brennan έχει μια ολοκαίνουρια Canon EOS R6 την οποία όμως είχε αφήσει στο σπίτι. Μαζί του ευτυχώς είχε πάρει την παλία του μηχανή, μία Canon 6D με την οποία κατέγραψε και τις λήψεις που μοιράστηκε.

"Παίρνω πάντα μαζί μου τη DSLR μου για την περίπτωση που συμβεί κάτι τέτοιο. Τέτοιες εικονες είχα οραματιστεί πολλά χρόνια πριν. Είναι μια τόσο δυνατή αντίθεση και στην πραγματικότητα δεν έχω δει κανέναν να έχει παρόμοια εικόνα».

 

 

Περισσότερες φωτογραφίες του Brennan μπορούν να δει κανείς στον ιστότοπό του, στο Instagram, στο Facebook