Στα πλαίσια της συνεχούς ανάπτυξης της κοινότητάς μας, πριν λίγο καιρό κάναμε μία νέα προσθήκη στο photocontest.gr! Όπως σας είχαμε ανακοινώσει και στη σελίδα μας στο Facebook, εδώ και λίγες ημέρες δουλεύαμε πάνω σε μία καινούρια σελίδα για την ιστοσελίδα μας.

Ο λόγος για την ολοκαίνουρια σελίδα "Φωτογραφίες"! Στη συγκεκριμένη σελίδα μπορείτε πολύ εύκολα να βρείτε τις πιο πρόσφατες και βραβευμένες εικόνες της κοινότητας.
 

Αναλυτικά στις υποκατηγορίες της σελίδας "Φωτογραφίες" μπορείτε να βρείτε:

  1. Featured: Προτεινόμενες φωτογραφίες των μελών της κοινότητας.
  2. Νικήτριες: Όλες τις νικήτριες φωτογραφίες των διαγωνισμών.
  3. Πρόσφατες: Τις πιο πρόσφατες φωτογραφίες που ανεβάζουν οι χρήστες.

 

 

Γιατί δημιουργήσαμε αυτή τη σελίδα;

Μετά τη μεγάλη ανανέωση του site μας το καλοκαίρι, στο photocontest.gr μπορούν όλοι οι χρήστες να ανεβάσουν ολόκληρο το portfolio τους και κάθε νέα τους φωτογραφία, ανεξάρτητα από τους διαγωνισμούς. Έτσι από τότε, ο όγκος των φωτογραφιών που λαμβάνουμε έχει τετραπλασιαστεί. Μέσα στις εκατοντάδες φωτογραφίες που ανεβαίνουν καθημερινά, υπάρχουν εξαιρετικές εικόνες που "χάνονται", αφού δεν λαμβάνουν μέρος σε κάποιον διαγωνισμό ώστε να αναδειχθούν. Έτσι, αποφασίσαμε να αναδεικνύουμε όχι μόνο τις νικήτριες φωτογραφίες των διαγωνισμών, αλλά και να βραβεύουμε μερικές από τις καλύτερες εικόνες που ανεβάζουν καθημερινά οι χρήστες.

 

Επισκεφθείτε τη νέα σελίδα του site και εμπνευστείτε από τις καλύτερες λήψεις! Μην ξεχνάτε να ακολουθείτε τους φωτογράφους που σας αρέσει η δουλειά τους, ώστε να βλέπετε περισσότερες φωτογραφίες τους στη σελίδα "Ροή".

Τέλος, μοιραστείτε και εσείς τις καλύτερές σας λήψεις με την κοινότητα, ανεβάζοντας τις φωτογραφίες σας στο προφίλ σας. Ίσως μία από αυτές βρεθεί και στη σελίδα των Featured φωτογραφιών!